Dragoste

#iubit #cum te impaci #cum sa il cuceresti #reclatii # cum il recastigi

Il vrei inapoi? Cum sa readuci barbatul pe care il iubesti in viata ta

Daca te-ai despartit de iubitul tau si singurul lucru pe care ti-l doresti este sa-i recastigi dragostea si sa fiti din nou impreuna, exista cateva modalitati prin care poti face acest lucru.

Afla cum iti poti recuceri iubitul in cativa pasi simpli, tinand cont de sfaturile expertilor in relatii!

1. Da-i timp sa fie singur

Incearca sa nu il terorizezi cu telefoane, mesaje si intalniri cu prietenii comuni. Dupa despartire, fostul tau iubit are nevoie de spatiu si de intimitate. Da-i ocazia sa-i fie dor de tine si asteapta sa treaca un timp pana cand il vei cauta din nou, daca nu cumva va face chiar el acest pas.

2. Lamureste-te in legatura cu ceea ce simti pentru el

Inceteaza sa il mai invinovatesti pentru ruptura sau sa te autoblamezi si cauta adevaratele motive pentru care relatia nu a mai functionat. Gaseste raspunsuri in legatura cu sentimentele care te leaga pe tine de acest barbat si stabileste daca acestea sunt suficient de intense pentru a incerca sa recuperezi relatia.

3. Fii mereu aranjata si provocatoare

Nu iesi din casa nemachiata, necoafata sau cu unghiile nefacute si poarta mereu cele mai sexy haine. Nu se stie niciodata cum v-ati putea intalni intamplator, iar tu trebuie sa arati perfect tot timpul. Oricat de superficial ar suna, barbatii sunt fiinte vizuale, iar calea spre inima lui ii strabate si privirea. Ai grija sa ii placa ce vede! Dincolo de acest lucru, chiar daca nu veti relua relatia, vei fi increzatoare si optimista mai ales ca vei primi complimente cat de bine arati si nu cat de mult se vede ca suferi. Cui nu-i place o persoana vesela si cu pofta de viata?

4. Incearca sa iei legatura cu el cand esti pregatita

Dupa ce i-ai dat spatiu si ai lucrat la imbunatatirea imaginii tale inclusiv fata de tine, poti incearca sa iei legatura cu el. Nu ii cere sa va impacati si nici macar nu ii propune o intalnire romantica. Invita-l la o cafea, la un joc de squash sau la o plimbare cu rolele. Fii prietenoasa si nu aduce vorba despre reconstruirea relatiei, caci il vei speria.

5. Nu ii dezvalui prea curand ce simti

Nu ii spune ca te gandesti sa va impacati, nu ii aminti ca il iubesti si nu il intreba cum se simte el dupa despartire. Lasa lucrurile sa evolueze natural si firesc si nu le grabi, caci s-ar putea sa strici totul.

6. Nu face sex cu el decat daca va impacati

Nu te arunca in dormitor cu fostul tau iubit inainte de a stabili in ce directie vreti sa duceti lucrurile. Altfel, s-ar putea sa te trezesti intr-o relatie strict sexuala, care iti va genera frustrari si nesiguranta. Iar aceasta este ultima cale prin care vei reusi sa iti recuceresti iubitul si sa te impaci cu el.

Sursa foto: wallpapermine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare