Dragoste

#cadouri #cadouri craciun #familisti

Idei de cadouri pentru familisti

Cand sarbatorile de iarna se apropie si bugetul de cadouri este limitat, poate deveni dificil sa gasesti cadourile potrivite pentru un cuplu. Incearca sapte idei de cadouri pentru familisti , care vor fi apreciate de amandoi.

Usureaza-ti munca in vanatoarea de cadouri alegand cadouri ce vor fi apreciate de un cuplu sau de intreaga familie si care vor fi folosite cu placere ani de-a randul.
 

Patura cu imprimeuri vesele


Daca stii ca prietenii tai familisti petrec destul timp in doi in fata televizorului, ofera-le o patura rosie cu un imprimeu special de sarbatori. Imbina utilitatea cadoului cu spiritul sarbatorilor de iarna si opteaza pentru o patura moale si calduroasa, cu motive de Craciun.
 

Filme tematice sau CD-uri cu colinde


Un cadou placut care poate fi apreciat pentru mult timp il constituie filmele tematice de Craciun. Fie ca alegi un film clasic american sau comedia romaneasca de Craciun "Ho Ho Ho" cu Stefan Banica Jr., cadoul tau ar putea fi folosit in fiecare an de sarbatori de cel putin un membru al familiei.

CD-urile cu colinde instrumentale, interpretate de o orchestra celebra, sunt un alt cadou ce va insenina sarbatorile prietenilor tai pe termen lung si aduc un plus de eleganta sarbatorilor.
 

foto


Poti opta pentru o rama foto clasica, pe care sa o pregatesti din timp cu o fotografie cu cei doi luata chiar de pe contul de Facebook. Daca nu poti sa alegi poza cea mai potrivita, cumpara o rama foto digitala in care sa pui toate pozele pe care le gasesti cu cei doi. Personalizarea cadoului nu-ti ia mult, iar acesta va fi apreciat de prietenii tai familisti.
 

Jocuri de societate


Pentru un cuplu tanar, un cadou potrivit de sarbatori poate fi un joc de societate de calitate. Poti alege un set de doua pachete de carti de joc, folosit pentru Canasta sau Whist sau poti cumpara un joc care sa fie potrivit si pentru copii. Vei gasi cu usurinta in magazinele de jucarii variante in limba romana ale unor jocuri amuzante ca Monopoly, Scrabble sau clasicul Rummy.
 

Decoratiuni de Craciun


Cand nu gasesti nicio idee pentru un cadou reusit de sarbatori, opteaza pentru decoratiuni de Craciun de calitate. O coronita impodobita cu ornamente frumoase si rezistente este un cadou care va ramane intr-un dulap cea mai mare perioada a anului, dar va fi folosit cu drag in perioada sarbatorilor. O alta optiune este bradul ecologic. Chiar daca acum prefera un brad natural, bradul ecologic ocupa foarte mult timp si va putea fi folosit pentru mult timp de acum inainte.
 

Masaj pentru doi


Daca vrei sa le oferi o experienta sexy impreuna, opteaza pentru un masaj pentru doi. Poti gasi cupoane pentru diferite tratamente de spa in doi sau chiar pentru o zi la sauna si la piscina, care sa-i ajute pe prietenii tai sa iasa din rutina si sa petreaca impreuna o zi placuta.
 

Set de fondue


Chiar daca niciunul dintre prietenii tai familisti nu este as in bucatarie, setul de fondue nu implica abilitati culinare deosebite. Topesti branza sau ciocolata si ai un element de atractie pentru orice petrecere. Fie ca aleg sa manance capsuni cu ciocolata intr-o atmosfera romantica sau sa-l foloseasca la petreceri, prietenii tai vor aprecia setul de fondue.

Sursa foto: Slipperybrick.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare