Dragoste

#relatie de cuplu #relatie femeie #greseli relatie #conflict cuplu

Greseli pe care sa nu le faci in relatia cu o femeie

Ti se pare dificil sa intri in mintea unei femei? Nu este atat de greu. Cu cat stii mai multe despre asteptarile unei femei intr-o relatie, cu atat ai mai putine sanse sa comiti greseli care uneori te costa mult.

1 Nu-ti arati niciodata slabiciunile

Este adevarat ca femeile isi doresc ca partenerul lor sa fie un tip puternic, matur, pe care se pot baza. Dar nu inseamna ca ca-si doresc un robot. Daca partenera isi da seama cand nu esti in apele tale si iti pune intrebari, nu-i spune mereu ca totul este in regula si nu o indeparta daca insista. Femeile devin suspicioase si isi pierd increderea intr-o persoana care nu este capabila sa admita ca-i merge rau sau ca are nevoie de un lucru anume.

2 Nu-i spui cat de mult o apreciezi

Nu te gandi ca faptele sunt de ajuns. Pentru a face cu adevarat fericita o femeie, trebuie sa-i arati cat de mult o apreciezi atat prin vorbe, cat si prin fapte. Multumeste-i pentru cina minunata pe care a pregatit-o pentru voi sau spune-i cat de mult iti place sa o privesti dimineata cand ea inca doarme.

3
Nu ignora nevoia de armonie a unei femei

S-ar putea ca tu sa nu ai nicio problema sa iei masa cu ea in oras intr-un restaurant unde mesele sunt prea apropiate si lumea sta inghesuita. O femeie, insa, nu asa isi imagineaza o cina cu tine. Daca ti se pare ca este mofturoasa si nu-i convine niciodata nimic, daca perfectionismul ei te scoate din minti, gandeste-te inca o data. S-ar putea ca ea sa aiba nevoie, pur simplu, de o seara intima si romantica.

4 Nu evita un conflict

Este normal ca din cand in cand sa nu va puneti de acord. O femeie care iubeste sincer isi doreste sa se faca inteleasa, sa priceapa cum gandeste partenerul ei si sa gaseasca impreuna cu el o solutie. Daca, insa, faci parte dintre barbatii care se retrag in carapace, nu-ti imagina ca furtuna va trece. Cu cat refuzi sa vorbesti, cu atat o faci sa se simta mai putin importanta pentru tine. Una dintre cele mai proaste decizii pe care le poti lua este sa te incapatanezi sa nu-i raspunzi nimic. Nimanui nu-i place sa vorbeasca cu peretii, mai ales intr-o relatie de iubire.

5 Nu evita discutiile pe teme sexuale

Poate ca tu iti doresti sa incerci anumite lucruri noi cu ea, dar nu stii cum sa-i ceri, asa ca preferi sa preiei direct initiativa. Poate fi o idee proasta sa nu-i ceri parerea inainte. O femeie poate fi speriata sau jignita foarte usor cand este pusa intr-o situatie la care nu se astepta. Discuta cu ea deschis si relaxat si viata voastra sexuala se va imbunatati.

6 Nu fii egoist

Daca nu esti obisnuit sa imparti cu partenera ta tot ceea ce ai mai bun, singura sansa sa o pastrezi langa tine este ca ea sa fi primit si mai putin in trecut sau sa nu aiba deloc experienta. In cazul in care standardele ei sunt unele firesti intr-o relatie, nu va aprecia ca nu-i cumperi niciodata nimic de ziua ei sau ca lasi sa treaca Ziua Indragostitilor ca si cum nu exista.

7 Nu te juca cu sentimentele ei

Inainte sa incepi o relatie, gandeste-te bine ce iti doresti in acel moment. Unul dintre cele mai urate lucruri pentru femei este sa fie curtate la inceput si parasite dupa ce barbatul in cauza a obtinut ce si-a dorit. Fii consecvent in fapte si vorbe sau suporta valurile de critici, SMS-uri si discutii care urmeaza.

Sursa foto : elitedaily.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului