Dragoste

#Feng Shui relatii #Feng Shui dragoste #feng shui

Feng Shui: Ce NU trebuie sa-ti lipseasca din dormitor pentru o relatie armonioasa

Cu toti ne dorim un partener cu care sa ne intelegem si sa avem stabilitate si siguranta in cuplu, insa din ce in ce mai multe persoane experimenteaza tot mai des dezechilibrele, dizarmoniile sau chiar infidelitatea. In opinia expertului Feng Shui Georgiana Vasuian, acest lucru se intampla cel mai adesea din cauza energiilor cu influente negative in casa in care locuim.

Pentru a putea amplifica sansele de a atrage un partener, specialistul afirma ca o evaluare feng shui a casei ne poate ajuta, deoarece steaua zburatoare responsabila cu relatille romantice trebuie sustinuta si activata dormind pe ea.

“Este foarte important ca in dormitor sa existe o stea buna de munte (steaua lui 8 din prezent), care reprezinta armonia umana. Aceasta stea trebuie sustinuta foarte bine cu ajutorul elementului pamant, adica prin obiecte de ceramica, cristale, obiecte rosii sau cu obiecte din lemn. Se recomanda sa nu asezati la intamplare astfel de obiecte daca nu stiti unde sa le amplasati. Acest lucru poate duce la un dezechilibru si va poate aduce probleme pe care nu vi le doriti. De aceea este de preferat sa solicitati ajutorul unui specialist, care va poate intocmi un raport feng shui al casei”, declara expertul in Feng Shui, Georgiana Vasuian.

Prin Feng Shui, oamenii pot afla cand e benefic sa se casatoreasca

Oamenii, care au ales sa traiasca dupa principiile Feng Shui, au primit mai multa armonie si echilibru in cuplu. Prin analiza destinului, care se traduce prin „Cele 4 Coloane ale Destinului", putem afla de asemenea si care este perioada optima in care ne putem casatori. “Analiza celor 4 Coloane ale Destinului poate determina si gradul de compatibilitate cu partenerul. Aspectul-cheie in Feng Shui este urmatorul: este imbratisat de oameni care isi doresc cu adevarat sa faca o schimbare pozitiva in viata lor. Principiul feng shui este rezonanta. Atunci cand dormim si lucram pe stele cu influente pozitive, in mod automat vom atrage in viata noastra lucruri bune. Acelasi lucru se intampla si cu stelele cu influenta negativa - pe principiul rezonantei vom atrage lucruri negative”, explica Georgiana Vasuian, specialist Feng Shui.

Nu exista case identifice in Feng Shui

Fiecare spatiu este diferit, de aceea oamenii au experiente de viata diferite. Din acest motiv se realizeaza un raport feng shui pentru fiecare casa separat.

“Nu exista o harta prestabilita a energiilor, pentru ca fiecare locuinta are o pozitie diferita – au o alta pozitionare a fatadei, au puncte geografice diferite, alta forma interioara, un alt an in care a fost data in folosinta etc. De exemplu, cineva poate avea situat pe Nord dormitorul, altcineva poate avea bucataria situata pe aceasta coordonata si acest lucru este total diferit. in urma analizei facute de un specialist feng shui, se pot face recomandari cu privire la amenajarea mobilierului si aplicarea remediilor pentru anihilarea stelelor negative. intr-o casa decorata dupa principiile Feng Shui, nimic nu este pus la intamplare. intr-o casa oarecare, se poate sa intalnim clopotei metalici, fantani artenziene, un covor negru la intrare, obiecte amplasate aparent intamplator. Ei bine, aceste lucruri sunt puse din necesitate printr-o serie de calcule matematice complexe si care au menirea de a aduce bunastare si echilibru intr-un camin”, conchide expertul in Feng Shui, Georgiana Vasuian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii