Dragoste

#facebook #relatie #iubire #despartire

Facebook-ul iti poate distruge relatia

Te-a inselat, s-a cait amarnic si ti-a jurat ca nu se va mai repeta. Chiar il crezi? Ia du-te si verifica-i profilul de Facebook sau Twitter si vezi daca lucrurile stau asa.

Un studiu recent de cercetare a demonstrat ca societatiile online precum cele enumerate mai sus sunt o posibilitate usoara si rapida de a lega relatii, dar, in acelasi timp, o sursa sigura de divorturi.

In ultimii ani, din ce in ce mai multe procese de divort pornesc de la aceasta idee. Se pare ca avocatii au descoperit o solutie inedita de a pleda in fata judecatorilor: aduc postarile online drept probe in proces.

Potrivit Academiei americane de avocati specializati pe probleme matrimoniale , in ultimii cinci ani 81% din membri asociatiei au folosit sau au fost confruntati cu dovezi luate din mediul online. In jur de 66% dintre acestia  s-au folosit de Facebook in timp ce 15% de Twitter, YouTube si LinkedIn si au castigat.

Are trecut „single” la status pe profilul de Hi5 desi inainte sa plece la serviciu erati inca un cuplu? Are bifate pe Facebook si optiunile de „Dating” si „Relationship” desi tie iti spune ca esti singura din viata lui? Acum poti sa i-o platesti. Poti folosi aceste dovezi in avantajul tau daca doresti sa te separi sau sa divortezi. Uite si alte exemple de relatii „scanate” cu ajoturul Facebook-ului.

 

Exemple de relatii  distruse de Facebook

 

• O sotie si-a acuzat sotul de adulter, acesta insa a declarat sub juramant ca nu este adevarat. Pentru a-si sustine cauza, avocatul femeii a adus drept probe, o serie de poze compromitatoare pe care le postase amanta lui pe Facebook cu ceva timp in urma. 

• Intr-un alt proces, un barbat isi acuza sotia ca nu participa la evenimentele copiilor motiv pentru care cerea custodia completa a acestora. Drept dovada, barbatul a adus jocurile Farmville de pe Facebook si World of Warcraft . Astfel, cu ajutorul acestora barbatul a demonstrat ca femeia lui pierdea timpul jucandu-se in timp ce ar fi trebui sa stea cu cei mici.

• Intr-un alt caz, o femeie isi vorbea de rau seful pe Facebook, uitand ca in urma cu doar o luna ii daduse si accestuia „Accept” pentru a fi prieteni in respectiva retea de socializare . Astfel, seful a putut demonstra in instanta motivul pentru care isi daduse afara angajata.

De aici putem trage o concluzie clara: probele de pe comunitatile online nu pot fi combatute si asta pentru ca nu pot fi falsificate.

 

Ca atare, pentru a nu avea probleme, este de preferat sa te protejezi, astfel:

 

• Ai mare grija la ce postezi pe Facebook sau pe Twitter si verifica-ti constant lista ta de prieteni.
• Setarile de confidentialitate au si ele un scop. Foloseste-le cu incredere.
• Tine minte ca o poza face cat o mie de cuvinte, ca atare ai grija ce fotografii doresti sa imparti cu ceilalti prieteni ai tai online.
• Daca viziunile tale cu privire la adulter sunt mai „libertine” evita sa te faci „prieten pe Facebook” cu iubitul/iubita ta precum si cu amanta. Nu te baza pe ideea ca partenerul tau de viata nu este o persoana curioasa din fire. Cand la mijloc intervine suspiciunea, cu totii suntem curiosi si nu sti cum intra pe profilul tau sa vada ce mai ai pe acolo.

 

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Foto : www.gadishamia.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare