Dragoste

#dragoste #relatie de cuplu #anul nou

Fa-l sa te considere aleasa lui pana de Anul Nou

Traditia spune ca modul in care te surprinde prima clipa din noaptea de Anul Nou, asa va arata viata ta urmatoarele 365 de zile. Daca printre dorintele tale de sarbatori se numara si gasirea unui partener stabil, asigura-te ca de Revelion iti saruti sub vasc iubitul de cursa lunga. Da o sansa unui barbat special din viata ta si fa-l sa te considere aleasa lui, pana la sfarsitul anului.

Sarbatorile de iarna emana o atmosfera propice romantismului si apropierii intre oameni. Atmosfera pregatirilor de Craciun si Revelion iti ofera prilejul perfect de a crea o legatura intima cu un barbat alaturi de care ti-ai dori ca, pana de Anul Nou, sa te considere aleasa lui. Inspira-te din urmatoarele activitati romantice perfecte pentru finele anului!


Plimbarea printre luminitele de Craciun

Orasele sunt mai frumoase ca niciodata in preajma sarbatorilor de iarna, odata ce sunt invaluite in luminite de Craciun. Invita-ti "alesul" la o plimbare in acest decor minunat, care induce o stare de spirit speciala. Daca mergeti cu masina, ia cu tine un CD cu piese clasice de Craciun, din repertoriul lui Frank Sinatra, de pilda.

Ascunde in geanta un termos cu ciocolata calda, din care sa va infruptati in timp ce depanati amintiri placute din copilarie. Se va simti atat de confortabil, incat va vedea in tine femeia alaturi de care isi doreste sa organizeze viitoarele sarbatori in familie.


Seara filmelor de Craciun

Renunta la tipica intalnire la cinema si cheama barbatul pe care vrei sa il cuceresti la tine acasa, la o seara a filmelor de Craciun. Pregateste un program de filme clasice, amenajeaza incaperea cat mai "calduros" posibil (perne pufoase, o patura moale, lumanari parfumate etc) si rasfata-l cu o bautura calda (pana si vinul fiert este o idee excelenta), gustari facute in casa (inconstient, iti va percepe talentul de sotie si mama) si pop-corn.


Saniusul

Flirtul intre indragostiti este o joaca incitanta pentru spirit, iar saniusul este o activitate puternic incarcata emotional de amintirile frumoase din copilarie. Adrenalina alunecarii pe sanie la vale poate sa ii trezeasca apetitul pentru o relatie, daca petreceti o zi distrandu-va in zapada. Incheiati ziua in fata semineului sau intr-un alt cadru intim si cald.


Patinajul

Mai accesibil decat saniusul, mai ales in mediul urban, este patinajul. Voi doi, alunecand de mana pe gheata si atingandu-va constant pentru a va mentine echilibrul, veti fi ca doi porumbei gata sa isi petreaca fiecare zi impreuna.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare