Dragoste

#exercitii kegel #exercitii cardio #yoga #fitness #sex #imbunatatirea vietii sexuale #minge de fitness

Exercitii fizice utile pentru o viata sexuala mai buna

De viata ta sexuala depinde, intr-o masura destul de mare, succesul unei relatii de lunga durata, astfel ca este in interesul tau sa incerci diferite metode de imbunatatire a activitatii din dormitor. Poti condimenta partidele de sex cu jocuri erotice si alte idei incitante, insa acestea dau rezultate pe termen scurt. Pentru a-ti imbunatati viata sexuala pe termen lung, exista cateva exercitii fizice cu rezultate foarte bune.

Exercitii Kegel, pentru o viata sexuala mai buna

In general, exercitiile Kegel sunt recomandate pentru femei, deoarece intaresc musculatura planseului pelvin si le pot ajuta sa ajunga mai usor la orgasm. Insa exercitiile Kegel dau rezultate bune si in cazul barbatilor, intrucat intaresc muschii penisului, imbunatatesc circulatia sangelui si asigura un control mai mare asupra contractiilor organului sexual. Astfel, barbatii pot avea erectii de lunga durata. Exercitiile Kegel duc la imbunatatirea vietii sexuale, daca sunt efectuate cu regularitate.

Exercitii cardio, pentru o energie de invidiat in pat

Exercitiile cardio sunt recomandate pentru persoanele care vor sa aiba un tonus de zile mari si sa isi imbunatateasca viata sexuala. Efectuate in mod regulat, exercitiile cardio te ajuta sa ai o energie mai mare si un plus de flexibilitate in timpul partidelor de sex.

Exercitii cu mingea de fitness (fitball)

Cu cat ai o musculatura mai intarita, cu atat performantele sexuale se imbunatatesc. Data viitoare cand mergi la sala, incearca sa faci exercitii cu mingea de fitness. Pentru barbati, sunt recomandate flotarile pe minge, iar pentru femei sunt indicate exercitiile pentru abdomen cu fitballul. La indicatiile antrenorului, se pot executa si alte tipuri de exercitii cu mingea, pentru intarirea muschilor fesieri si ai coapselor.

Exercitii yoga, pentru o placere sexuala mai mare

Exercitiile yoga sunt indicate pentru relaxare si pentru intarirea muschilor abdominali, fesieri si ai bratelor. In acelasi timp, ele te ajuta sa ai o rezistenta indelungata in pat. Pozitia podului si pozitia scandura sunt indicate pentru imbunatatirea vietii sexuale, atat in cazul barbatilor, cat si in cazul femeilor.

Sursa foto: vogue.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare