Dragoste

#relatie stabila #suflet pereche #relatie #iubire #cuplu #dragoste #gasire suflet pereche

Este el sufletul tau pereche? 10 semne ca ti-ai gasit jumatatea

Nu lasa fiorii dragostei si euforia primelor intalniri sa iti intunece judecata! Doar pentru ca ai gasit pe cineva, dupa o lunga perioada de cautari, cu care pari sa impartasesti aceleasi pasiuni, nu inseamna ca el iti este sortitul. Iata cateva semne care te ajuta sa iti dai seama daca este cu adevarat sufletul tau pereche si daca aveti cu adevarat un viitor impreuna!

1. Intuitia iti spune ca el este cel cu care vei ramane o viata intreaga - nu iti ignora al saselea simt, dar ramai precauta si urmareste si alte semne.

2. Stie sa faca compromisuri in relatie - stie cand sa lase de la el si cum sa gestioneze certurile si neintelegerile care apar intre voi - nu fuge la primul hop pe care il intampinati in cale si este deschis negocierilor.

3. Va intelegeti din priviri - va potrivit atat de bine, incat nu este nevoie sa va exprimati verbal pentru a va da seama ce simtiti sau ganditi.

4. Impartaseste aceleasi valori cu tine - nu doar pasiunile sau interesele sunt comune, ci si valorile in care credeti, legate de dragoste, relatii, respect, cresterea copiilor etc.

5. Te accepta asa cum esti - nu incearca sa schimbe nimic la tine, chiar daca poate ai cateva defecte care il deranjeaza; incearca sa le accepte si sa le tolereze ori sa le discuta cu tine in cei mai concilianti termeni.

6. Poti sa fii tu insati in preajma lui - nu doar ca nu incearca sa iti schimbe comportamente si mentalitati, dar compania lui iti ofera un confort atat de crescut, incat nu este nevoie sa disimulezi intr-o alta persoana cand esti in preajma lui, doar pentru a-i fi pe plac.

7. Te sustine in tot ceea ce faci - este umarul pe care te bazezi in orice decizie pe care o iei si care nu incearca sa iti influenteze alegerile; iti sustine proiectele si ideile, indiferent daca i se par sau nu bune.

8. Este umarul pe care poti "plange" oricand - nu doar ca te sustine in demersurile tale, dar este si un sprijin pentru tine in situatiile mai putin placute prin care treci; este cel care lasa totul balta pentru a fi alaturi de tine atunci cand ai nevoie de el.

9. Comunica deschis despre... orice - stii ca secretul unei relatii fericite este comunicarea, iar tu si el aveti parte din plin de discutii constructive si va simtiti confortabili sa fiti sinceri unul cu celalalt.

10. Nu trece zi fara sa iti spuna ca te iubeste sau sa iti ofere o dovada a dragostei lui neconditionate.

Sursa foto: comoeliminarelherpes.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului