Dragoste

#casatorii valentine's day #casatorii pentru o zi #elvis presley #marilyn monroe #valentines day

Elvis Presley si Marilyn Monroe te casatoresc de Valentine's Day

De Valentine's Day, cuplurile din intreaga lume sarbatoresc dragostea. Cu aceasta ocazie, florariile Floria invita perechile de indragostiti sa se casatoreasca pentru o zi! Si nu oricum, ci in compania lui Elvis Presley si Marilyn Monroe.

Intr-o maniera inedita si cu doua personaje faimoase, Ziua Indragostitilor este celebrata de Floria in weekendul 10-11 februarie. Elvis Presley si Marilyn Monroe sunt cei care le vor propune cuplurilor care se plimba in complexul comercial o provocare indrazneata: casatoria de o zi.

Pe 10 Februarie, Marilyn si Elvis vor fi prezenti la floraria Floria din Baneasa Shopping City, iar pe 11 februarie, la floraria Floria din AFI Cotroceni. Ei vor oficia casatoriile de o zi intre indragostitii dornici sa isi declare dragostea.

Indragostitii care accepta au parte de o ceremonie scurta, dar speciala, in stilul Las Vegas, care va fi filmata si fotografiata. Cuplul va primi jobenul si voalul de mireasa, pentru a avea o tinuta potrivita pe durata ceremoniei. La finalul "oficializarii" casatoriei de catre Elvis si Marilyn, indragostitii primesc un certificat de casatorie de o zi. Acestia isi pot face selfie-uri care vor aparea pe paginile oficiale de Facebook Florariile Floria si Floria.ro. Fiecare pereche se poate eticheta in fotografiile incarcate intr-un album special.

Daruieste flori de Ziua Indragostitilor

Daca nu ai insa curajul sa faci acest pas, poti sarbatori dragostea daruindu-i persoanei dragi un buchet superb de flori. Floria a pregatit special pentru aceasta sarbatoare o colectie de peste 60 de buchete si aranjamente diafane, formate predominant din trandafiri, floarea care exprima dragostea indiferent de culoare. Printre cele mai simbolice culori folosite de designerii Floria se numara rosu intens, fuchsia, oranj, alaturi de insertii delicate de lila, crem si roz pudra. Acestea pot fi insotite de o surpriza dulce si/sau de o sticla de sampanie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii