Dragoste

#studiu #casatorie #femei simple #barbati bogati #femei muncitoare

Domnii casatoriti si bogati viseaza la femei simple si muncitoare

"Domn cu situatie financiara buna caut doamna muncitoare pentru o relatie extraconjugala". Asa poate suna un anunt matrimonial pe cel mai mare site de dating dedicat persoanelor casatorite. Un studiu recent realizat pe un astel de site arata ca ierarhia sociala dicteaza atunci cand vine vorba despre alegerea partenerilor pentru aventuri extraconjugale.


Domnii bogati vor femei obisnuite, muncitoare

Conform datelor furnizate de ashleymadison.com, cel mai mare site de matrimoniale dedicat exclusiv persoanelor casatorite, 42,4% dintre barbatii bogati, din clasa superioara, s-ar implica intr-o relatie extraconjugala cu o femeie din clasa muncitoare, care are venituri destul de reduse.

In acelasi timp, 51,8% dintre barbatii cu o situatie financiara buna se arata interesati si de femeile din clasa mijlocie, care au venituri putin peste medie, dar nu pentru aventuri extraconjugale, ci pentru flirturi.

83% dintre barbatii din clasa mijlocie, cu venituri usor peste medie, ar dori si ei sa aiba o relatie extraconjugala cu femeile din patura muncitoare.


Femeile cu venituri reduse viseaza la barbati bogati

Acelasi studiu arata ca femeile din clasa muncitoare, casatorite, care au resimtit cel mai mult efectele crizei financiare, viseaza sa intalneasca un barbat potent financiar, din clasa superioara. 67% dintre doamnele cu venituri mici ar dori sa aiba o aventura cu un barbat bogat.

Cat despre femeile din clasa mijlocie, care au venituri usor peste medie, doar 40,7% au marturisit ca s-ar implica intr-o aventura cu un barbat din clasa superioara, iar 53,6% au spus ca prefera barbatii care sunt pe aceeasi linie cu ele la capitolul venituri.


Clasele sociale, recesiunea si dorinta de a fi barbati Alfa

Fondatorul siteului de dating pentru casatoriti, Noel Biderman, considera ca preferintele barbatilor si femeilor sunt influentate de 3 factori majori: stereotipurile sociale, recesiunea si dorinta barbatilor de a fi "masculi Alfa".

Femeile din clasa muncitoare sufera cel mai mult din cauza recesiunii, iar pentru ele relatia extraconjugala cu un barbat bogat, din clasa superioara, ar fi ca o evadare din grijile cotidiene. De cealalta parte, barbatii din clasa superioara cauta femei simple, muncitoare, deoarece vor sa impresioneze, sa se simta masculi Alfa, iar acest fapt denota o lipsa de incredere in ei, crede Biderman.

Sursa foto: wealthymen.com

  •   2013-07-12
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Sebastian Barbu

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Sfatul expertului

Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala: Ce meserie ti se potriveste in functie de personalitatea ta

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii