Dragoste

#partener #intalnire #inceput relatie

De ce nu te mai suna inapoi, dupa o intalnire de vis

Sunt variate motivele pentru care un barbat nu mai contacteaza o femeie dupa o intalnire care a decurs perfect, cel putin in opinia ei.

Aproape orice femeie trece printr-un episod de abandon, chiar daca poate parea minor. Are o intalnire reusita cu un barbat, prestabilita sau spontana, iar acesta nu o mai cauta. Ce inseamna acest lucru? Ca nu era interesat de ea? Ca nu este atragatoare? Sau ca nu este pe gustul lui? Care sunt, de fapt, motivele pentru care un barbat nu cauta o femeie dupa ce a petrecut momente placute cu ea?!

Motivul nr. 1: nu a fost sincer

Daca o femeie a facut schimb de numere de telefon, de adrese de e-mail sau alte mijloace de comunicare, dar el nu ia nicio initiativa in o contacta, se prea poate ca viata lui sa fie mai complicata decat isi imagineaza ea. Este foarte probabil sa aiba alte angajamente emotionale de care nu se poate sau nu vrea sa se rupa, chiar daca a petrecut momente placute cu femeia careia i-a facut rost de numarul de telefon. Poate fi vorba de o relatie amoroasa in plina desfasurare, de o veche relatie care inca il bantuie sau poate pur si simplu nu vrea sa se complice, pentru ca stie ca, pe fondul conexiunii puternice pe care a avut-o cu femeia respectiva, lucrurile vor “degenera” catre un soi de relatie.

Motivul nr. 2: avea chef doar de flirt

Barbatii sunt galanti si obtin un numar de contact de la o femeie pe care aparent au pus ochii si pentru ca vor sa-si dovedeasca faptul ca “inca mai pot”, nefiind de fapt interesati de niciun fel de relatie amoroasa. Este mai ales cazul barbatilor deja implicati intr-o relatie de cuplu. Ei nu considera ca insala sau ca pregatesc terenul pentru infidelitate, pentru ca nici nu-si doresc asta. Insa vor sa-si dovedeasca lor insisi ca inca sunt doriti si de alte femei, ca inca au acel sarm specific care-i face atragatori in ochii reprezentantelor sexului tare. Asadar, cocheteaza, obtin un numar de contact, dar totul se opreste acolo pentru ei.

Motivul nr. 3: a fost doar politicos

Desi unora dintre femei le este greu sa asocieze politetea cu barbatii, exista si reprezentanti ai sexului tare care sunt peste masura de amabili si, in situatii neasteptate, nu vor sa raneasca nici macar un pic interlocutorul. Acesti barbati se trezesc, uneori, in situatia in care se vad nevoiti sa sustina o discutie placuta, ce-i drept, cu o femeie de care nu sunt, de fapt, interesati, iar la final sa obtina un numar de telefon, o adresa de e-mail sau macar un profil de Facebook. Politetea exagerata ii determina, de fapt, sa nu refuze in fata.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului