Dragoste

#relatie de cuplu #comunicare in cuplu #intelegere cuplu

Dating online: 6 modalitati de a crea o relatie sanatoasa

Toate relatiile sunt frumoase la inceput, insa buna dezvoltare a acestora depinde doar de tine si de partenerul tau. Atunci cand va cunoasteti pe un site de dating online, aveti din start avantajul comunicarii, care sta la baza unei relatii sanatoase. Totusi, mai exista si alte lucruri care sunt esentiale pentru o relatie armonioasa si frumoasa. Iata care sunt acestea.

Discutati prioritatile voastre


Pentru ca in timpul conversatiilor de pe site-ul de dating online aveti posibilitatea sa vorbiti despre orice, ar fi bine sa optati si pentru niste subiecte mai serioase. Dupa ce lucrurile incep sa para mai serioase, unul dintre voi ar trebui sa puna in discutie prioritatile voastre, referitoare la aceasta relatie. Daca sunteti pregatiti sa va implicati in titalitate, daca in acest moment conteaza mai mult cariera sau altceva. Toate aceste discutii sunt foarte importante si va pot ajuta sa aveti o relatie reusita.
 

Spune-ti ce va doriti de la aceasta relatie


Va doriti mai mult libertate sau esti genul care isi doreste sa faca totul in cuplu? Iti doresti o relatie care sa se indrepte catre o casatorie si o o familie sau deocamdata nu vreti sa va faecti niste planuri? Aceste discutii trebuie sa aiba loc, insa nu neaparat dupa primele intalniri si nu neapart pe site-ul de dating online.
 

Nu petreceti tot timpul impreuna


Chiar daca la inceput tentatia sa vorbiti tot timpul pe site-ul de dating online si sa va intalniti este foarte mare, ar fi bine sa aveti si activitati separate. Iesi cu gasca ta de priteni si indeamna-l si pe el sa faca acelasi lucru. Cu siguranta acest lucru va va ajuta sa va apropiati mai mult si sa aveti mai mult lucruri de povestit la finalul unei zile. Cand faceti totul impreuna, este destul de greu sa mai existe pasiune si lucruri de impartasit.
 

Comunicati cat se poate de mult


O relatie fara comunicare este o relatie care se apropie de final, fara nicio indoiala. Avand in vedere ca aveti la indemana si comunicarea pusa la dispozitie de site-ul de dating online, dar si comunicarea fata in fata, nu aveti nicio scuza sa nu va spuneti toate lucrurile pe care le ganditi.
 

Nu lasati problemele nerezolvate


Daca va suparati si nu discutati sau incercati sa treceti pese aceste probleme prin sex sau pur si simplu renuntati la subiect, nu veti face decat sa acumulati energie negativa si frustrari si sa izbucniti. Atunci cand apare o problema, incercati sa o lamuriti, fie pe site-ul de dating online, fie fata in fata. Insa nu amanati niciodta o discutie si nu incercati sa interpretati cuvintele spuse.
 

Nu evitati anumite subiecte de discutie


Este adevarat ca uneori este mai greu sa discuti despre anumite lucruri, insa este mai bine sa iti iei inima in dinti si sa ai suficient curaj pentru a pune cartile pe masa. Realitatea nu va fi intotdeauna dulce si plina de sirop si tine doar de voi sa construiti o relatie sincera, matura si responsabila.

Discutati orice, oricand si oricat. Si nu uita ca uneori, comunicarea pe site-ul de dating online face lucrurile mult mai usoare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare