Dragoste

#dependenta #discutii #program #cupluri enervante #afirmatii plural #obiceiuri agasante

Cuplurile enervante: 5 obiceiuri proaste care nu sunt pe placul prietenilor

Chiar daca te intelegi de minune cu prietenii tai, exista posibilitatea ca acestia sa nu te mai suporte la un moment dat, din cauza comportamentului tau enervant si a faptului ca esti "sudata" de persoana din viata ta. Cel mai probabil, prietenii tai nu vor indrazni sa-ti faca reprosuri, dar in sinea lor vor continua sa considere ca tu si partenerul tau formati un cuplu enervant. Te intrebi de ce?

1 Vorbesti mereu la plural

"Noi am facut", "noi am ales", "noi obisnuim". Obisnuiesti sa folosesti persoana I plural, chiar daca vorbesti doar despre tine? La inceput poate fi amunzant ca iti incluzi partenerul in toate afirmatiile pe care le faci, insa mai devreme sau mai tarziu prietenii tai se vor satura de acest obicei enervant. De ce trebuie sa vorbesti si in numele iubitului de fata cu prietenii tai? Nu va lipsi mult pana cand isi vor da ochii peste cap si se vor simti agasati de comportamentul tau pueril.

2 Mergi peste tot cu partenerul tau

Un cuplu enervant nu suporta sa fie separat nici macar cateva ore. Daca prietenii tai te invita in oras, la cinema sau la o pizza si nu te anunta ca ai putea veni insotita, cel mai bine este sa mergi singura. Daca apari de mana cu partenerul, vei da impresia ca esti dependenta de cel de langa tine.

3 Transformi relatia intr-un lucru public

Pana la un punct, poate fi amuzant sa postezi pe retelele sociale fotografii in care apari alaturi de partenerul tau in diferite ipostaze, insa prietenii se vor satura de acest obicei prost. Sigur ca se bucura sa va vada fericiti si zambitori, dar in timp acest obicei devine agasant pentru ei. Expunerea exagerata a vietii private va transforma intr-un cuplu enervant in ochii celorlalti.

4 Intrerupi discutiile pentru a vorbi despre cuplul tau

Cand tu si partenerul tau va intalniti cu prietenii vostri, obisnuiesti sa intrerupi fiecare discutie pentru a povesti patanii din cuplul tau? Acest comportament poate deveni enervant, mai ales atunci cand ceilalti sunt obligati doar sa te asculte si sa te aprobe.

5 Iti faci programul dupa cel al partenerului

Refuzi sa iesi cu prietenii, daca partenerul tau nu poate fi alaturi de tine si iti faci programul in functie de cel al persoanei din viata ta? Uneori, acest obicei poate fi perceput drept enervant de catre amici. Nu trebuie intotdeauna sa-ti suni partenerul pentru a vedea daca te lasa sa te vezi cu prietenii tai.

Sursa foto: glo.msn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare