Dragoste

#cuplu #flirt #sex #petrecere #anul nou #relatii # petrecere revelion

Cum sa spargi gheata la petrecerea de Anul Nou

Petrecerea de Anul Nou este un prilej bun pentru a-ti face prieteni noi, dar mai ales pentru a flirta sau cocheta cu o persoana de sex opus, daca esti singur. Sigur ca, astazi, multe dintre replicile de agatat de altadata sunt rasuflate, iar altele ar putea fi interpretate gresit de persoana in cauza. De aceea, noi iti sugeram cateva metode simple si eficiente pentru a sparge gheata de Revelion si a-ti petrece seara intr-o companie placuta!


Foloseste-te de limbajul nonverbal!

Limbajul nonverbal este una dintre cele mai puternice arme ale flirtului. Zambetul si contactul vizual mentinut indelung spun mai mult decat o mie de cuvinte si reusesc rapid sa transmita intentia sau mesajul dorit.

Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa pui ochii pe o persoana neinsotita de la petrecerea de Anul Nou, sa incepi sa ii zambesti si sa o farmeci din priviri, folosindu-te de limbajul nonverbal.

Daca persoana respectiva iti raspunde la initiativa, atunci fa-ti curaj si lanseaza o conversatie simpla si naturala cu ea.


Invit-o la dans!

Invitatia la dans este una dintre cele mai vechi si eficiente metode traditionale de a flirta cu cineva. Daca aceasta metoda populara si clasica este insotita si de o conversatie placuta si cateva replici inteligente, succesul flirtului este garantat.


Fa-i complimente de bun gust!

A folosi replicile pe post de "arme de agatat" reprezinta o sabie cu doua taisuri. Un singur cuvant nelalocul lui sau care nu este tocmai pe gustul persoanei vizate ar putea pune capat efortului tau de a o cunoaste mai bine.

Evita sa folosesti replici de agatat care sa te faca sa pari inteligent, ciudate sau cliseistice. Limiteaza-te la un compliment sincer si de bun gust, legat de rochie, petrecere sau atmosfera. Daca i-ai atras atentia, cu siguranta ca va fi deschisa la o conversatie ceva mai lunga.


Fii natural!

Nu exista secrete sau trucuri speciale cand vine vorba de a flirta cu cineva la o petrecere. Cel mai important este sa fii natural, sa ai incredere in tine si sa nu complici totul incercand sa te dai alta persoana decat esti de fapt sau sa incerci sa impresionezi.

Uneori, simpla initiativa de a oferi ceva de baut persoanei pe care o placi face mai mult decat orice alt efort de a o impresiona. Nu uita ca "less is more" este principiul care depaseste granitele modei, patrunzand si in domeniul relatiilor, iar flirtul are cel mai mult de beneficiat de pe urma lui.

Foto: Thefriendzyzone.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare