Dragoste

#retele sociale #profil #intalnire #fotografii #tinute #pereche online

Cum sa reusesti sa iti gasesti perechea online

Vrei sa iti gasesti jumatatea si te-ai hotarat sa apelezi si la mijloacele social media pentru a-ti intalni partenerul perfect? Atunci trebuie sa fii foarte atent/a si la modul in care utilizezi aceste retele de socializare. Iata cateva ponturi si sfaturi care te pot ajuta sa iti maresti sansele de a-ti gasi dragostea online.

1 Ai grija la fotografiile pe care le postezi

Inainte de toate, seteaza-ti ca fotografie de profil o poza recenta si in care esti aranjat/a. Asigura-te ca parul iti sta impecabil nu iti acopera ochii.

Oamenii vor sa iti vada privirea inainte de toate. De asemenea, ai grija ca fotografiile pe care le postezi sa iti reflecte adevaratul stil. De exemplu, daca de obicei nu te machiezi foarte mult, nu incerca sa pari altfel, apeland la un machiaj mai strident.

De asemenea, daca iti plac tinutele lejere, precum blugii, nu te imbraca intr-o rochie de seara. Chiar daca nu esti fata in fata cu persoana care te priveste, se va vedea ca acea tinuta nu este una ce te caracterizeaza.

2 Vrei sa fii cat mai cautat/a?

Un studiu recent realizat de britanici a aratat ca fotografiile facute de femei in aer liber si cele in ipostaze cochete au reusit sa le aduca utilizatoarelor foarte multi admiratori.

In schimb, barbatii care s-au fotografiat cu animalele lor de companie si cei care au postat poze in care isi arata corpul bine lucrat la sala sunt foarte populari pe retelele de socializare.

3 Iesi din tipar

Nu te grabi sa iti faci public profilul. Studiaza felul in care arata si alte conturi de pe retelele de socializare si incearca sa iesi din tipar. Vino cu lucruri noi si nu incerca sa ii copiezi pe ceilalti. Spune ceva unic sau neobisnuit despre tine. Fii cat mai original/a.

4 Fii clar/a

Spune inca de la inceput ce preferinte ai si ce tip de partener cauti. Specifica de la bun inceput daca esti interesat/a de o relatie foarte serioasa, care sa implice in viitorul foarte apropiat si o casatorie. Fiind foarte clar/a vei putea sa eviti in a pierde timp cu persoanele care nu au aceleasi perspective ca si tine.

5 Nu te grabi

Daca ai intalnit o persoana care iti place, nu te grabi cu intalnirile, lasa lucrurile sa decurga intr-un ritm deliberat. Studiile recente au aratat ca persoanele care vorbesc mai intai la telefon isi pot dezvolta o relatie mult mai solida decat cele care se arunca imediat in intalnirile fata in fata.

Sursa foto: kadinlarkulubu.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare