Dragoste

#cuplu #casnicie #sot #sotie #rutina #iubire #familie #relatii

Cum sa reinvii magia primei intalniri cu sotul

Din cauza problemelor cotidiene care te apasa si a rutinei care incearca sa-si vare coada in patul tau conjungal, multe femei nu mai simt pasiunea si emotiile pe care le-ai avut atunci cand cand ai facut o promisiune in fata altarului.
Iti iubesti si respecti sotul, dar simti ca lucrurile intre voi s-au racit si acel foc al pasiunii tinde sa se stinga. Ce-ar fi sa-ti scoti barbatul in oras la o prima intalnire ? Probabil ti se va parea ciudat, dar retrairea acelor clipe de inceput in care va iubeati ca doi adolescenti, fara griji si responsabilitati familiale ar putea fi cheia pentru solutionarea problemelor tale.

Cum sa creezi o seara magica cu tema „Prima intalnire” pentru tine si sotul tau? Descopera citind in cele ce urmeaza pasii organizarii unei iesiri perfecte in oras.
1 Hobby-urile si pasiunile lui. Asigura-te ca ideile pe care vrei sa le pui in practica odata cu aceasta iesire prespun o serie de activitati care ii plac si sotului tau, nu doar ceea ce ti-ai dori tu sa faca el pentru tine. De data aceasta, ia in calcul doar ce-i face lui placere, hobby-uri si interese, si pune-le in practica pentru a-i arata totodata si cat de mult il iubesti. Daca stii si ce anume vede sotul tau romantic, tine cont si de acest aspect si te vei alege cu o atmosfera de zile mari. Pana la urma ideea de a revedea „Pe aripile vanturui” pentru a 10-a oara, doar pentru ca-l consideri cel mai romantic film, te incanta doar pe tine, nu neaparat si pe el.
2
Fa-ti temele de acasa. De exemplu: daca sotului tau ii place foarte mult sa joace golf si tu n-ai habar cu ce sa mananca acest sport, roaga-i pe amicii lui sa te ajute. Invata macar regulile de baza si care e pozitia corecta pe care trebuie sa o adopti atunci cand vrei sa practici acest sport. Barbatul tau va fi mai mult decat impresionat ca te iti dai interesul pentru a-i intelege hobby-urile.
3 Aranjeaza-te ca si cum v-ati fi cunoscut acum. Pana la urma este o „prima intalnire” chiar daca voi doi va stiti de 20 ani. Foloseste-te de feminitate si stil, pune la inaintare toate atuurile tale pentru a-l vraji pe sotul tau si pentru a-i arata ca esti la fel de superba ca si in momentul in care te-a vazut intaia data.
4 Cere detalii. Pune-l sa-ti vorbeasca de hobby-urile lui. De exemplu: daca il duci la un concert al trupei sale favorite si tu nu stii foarte multe despre respectivul grup muzical, cere-i lui amanunte. „Cand a inceput sa asculte aceasta trupa?” sau „Care este piesa lui preferata?” sunt intrebari simple si de efect. In general, barbatii se simt foarte bine atunci cand au posibilitatea sa impartaseasca cu persoana iubita pasiunile lor si, mai mult spus, domeniile in care ei sunt experti.
5 Flirteaza. In timp, atat femeile cat si barbatii simt ca partenerul lor de viata nu-i mai gasesc suficient de atractivi dupa o perioada mai lunga de convietuire . Joaca-te cu el, fa-i complimente , sedu-l si arata-i astfel sotului tau ca il consideri la fel de atragator si plin de sex-appeal ca in prima zi.
6 Surprinde-l. Sfarseste seara cu o surpriza, de preferat ceva care sa aiba legatura cu tema intalnirii. De exemplu: daca ati fost la golf, cumpara-i niste crose noi sau daca ati fost la un concert, ia bilete si pentru urmatorul... Eventual asigura-te ca evenimentul va avea loc intr-alt oras, pregatind in acelasi timp si o excursie romantica in doi. Ii arati astfel ca esti atenta la ce ii place lui si il iubesti. Sa nu ramai socata, daca data viitoare va veni la tine cu doua bilete la "Pe aripile vantului". Sotul tau proaspat reindragostit va simti nevoia sa resplateasca gestul tau plin de iubire si seara magica pe care i-ai oferit-o.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare