Dragoste

# intalnire romantica #dating #invitatie #sinceritate

Cum sa inviti o femeie la masa

Invitatia la o intalnire poate fi unul dintre cele mai dificile lucruri pentru un barbat, mai ales atunci cand a cunoscut o femeie care ii place cu adevarat. Afla cum poti sa-ti cresti sansele de a obtine un raspuns afirmativ atunci cand o inviti la masa.

Cel mai important element in decizia ei de a-ti accepta sau nu invitatia este modul in care te prezinti. Mentine intotdeauna un aspect ingrijit si curat, deoarece nu stii niciodata cand poti cunoaste o femeie interesanta pe care iti poti dori sa o inviti in oras.

Inainte de a o aborda, gandeste-te intotdeauna la ce vei spune. Femeile prefera complimentele, deci nu uita sa strecori macar unul in conversatie.

Evita glumele care pot fi interpretate gresit si umorul cinic, mai ales daca abia ai cunoscut-o. Da, baietii rai au o forta de atractie asupra femeilor, insa si baietii rai se poarta frumos cu cea pe care vor sa o cucereasca.

Daca o cunosti deja, atunci porneste discutia de la un lucru care va place amandurora. Daca nu o cunosti, fa o gluma sau cere-i un sfat. Cele mai multe femei accepta cu zambetul pe buze sa ajute un barbat care pare neajutorat intr-o situatia cotidiana.

 

Prima impresie

 

Nu uita ca prima impresie este cea mai importanta. Daca ai iesit pana la supermarket in pantalonii tai "comozi" proaspat udati cu bere, nu vei avea prea multe sanse sa o convingi sa iasa cu tine in oras.

Daca simti ca nu va cunoasteti destul de bine pentru o invitatie la masa , cere-i numarul de telefon si vezi ce reactie are. Daca ti-l da, avantajul e in terenul tau, deoarece te vei putea pregati inainte de a o suna si sansele de a obtine o intalnire sunt deja mari.

Atunci cand o suni pentru a o invita, fii politicos si amuzant. Cel mai bine ar fi sa stii ce vei discuta inainte sa o suni. Gandeste-te la cateva variante de restaurante sau localuri pentru a evita situatia in care ea iti respinge singura propunere pentru ca nu ii place mancarea servita in acel loc.

Daca stii deja ce lucruri ii plac, ofera-i doua variante si las-o pe ea sa aleaga. Va aprecia faptul ca te-ai gandit la dorintele ei.

Ai putea chiar sa o intrebi cum vede ea o intalnire de vis. Daca poti sa i-o oferi, va fi incantata si va fi mult mai deschisa in timpul intalnirii.

 

Promptitudine si respect

 

Respecta-ti intotdeauna promisiunile din clipa in care o cunosti. Atunci cand ii spui ca o suni a doua zi si trec doua-trei zile pana primeste telefonul tau, entuziasmul ei si sansele tale de succes scad simtitor.

Fii sincer cu ea atunci cand o inviti la masa si nu incerca sa o impresionezi cu exagerari, deoarece acest lucru poate deveni un punct negativ in timpul intalnirii. Daca descopera ca ai mintit-o, risti sa anuleze intalnirea.

Cu incredere in tine si cu sinceritate , o poti convinge sa iasa cu tine la masa. Daca nu este interesata, vei gasi cu siguranta o alta femeie care te apreciaza si si-ar dori sa te cunoasca mai bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare