Dragoste

#flirt #internet #dating online

Cum sa flirtezi online cu succes

Mediul online este pentru multi o oportunitate mai facila de a cunoaste oameni noi si de a flirta decat metodele traditionale. Afla cum sa flirtezi online cu succes.

Flirtul este mult mai usor atunci cand folosesti comunicarea verbala. Pentru flirtul online ai nevoie insa de mai mult tact si de putin talent la scris. Alege-ti cuvintele cu atentie, pentru ca persoana cealalta sa-ti inteleaga cu usurinta tonul.

Daca vrei sa flirtezi pe Facebook, tine cont ca va fi mai greu sa abordezi persoane pe care nu le cunosti. Un mesaj de genul "Buna, imi plac pozele tale. Ce faci?" are sanse mici de a primi un raspuns pozitiv.

In schimb, pe site-urile de dating online, cei mai multi utilizatori aleg unele optiuni de anonimitate si sunt mult mai deschisi la flirtul cu straini.

Citeste cu atentie profilul "tintei" tale si incepe discutia bazandu-te pe interesele comune. Cel mai bun mesaj cu care poti aborda pe cineva online trebuie sa contina, intr-un fel sau altul, un compliment prin care sa ii arati ca il apreciezi si ca esti interesat sa explorati lucrurile pe care le-ati putea avea in comun.

Nu uita faptul ca comentariile superficiale vor primi raspunsuri superficiale. Incearca sa comunici lucruri interesante pentru a starni interesul partenerului de flirt .

 

Profita de avantajele mediului online

 

Daca o conversatie fata in fata te obliga sa reactionezi rapid, flirtul online iti ofera ocazia sa analizezi bine mesajele inainte de a le raspunde.
Astfel, te asiguri ca nu vei pierde nicio nuanta si ca nu vei da nicio replica care ar putea fi interpretata gresit.

Pentru ca ai mai mult timp la dispozitie pentru a-ti formula raspunsul, cresc sansele de a crea o legatura puternica, bazata pe experiente si preferinte comune.

 

Nu comunica non-stop

 

Tendinta de a raspunde imediat mesajelor online trebuie tinuta sub control daca vrei sa flirtezi cu succes pe internet.

Daca comunici mai putin, mesajele tale pot avea mai multa greutate pentru partenerul de flirt.

Atunci cand alegi sa nu fii disponibil pentru comunicare online la orice ora, iti mentii si independenta, in cazul in care flirtul se transforma intr-o relatie adevarata.

 

Nu folosi emoticon-urile in exces

 

Emoticon-urile sunt considerate obligatorii de adolescenti, insa adultii pot transmite un mesaj matur si concis si in lipsa lor.

Smiley-urile care arata ca zambesti sau ii faci cu ochiul pot sa mai apara in conversatiile voastre, insa nu transforma comunicarea intr-o serie constanta de emoticonuri. Cu ajutorul smiley-urilor, poti sublinia si intelesurile duble, placute atunci cand flirtezi.

 

Nu dezvalui prea multe detalii personale

 

Chiar daca primele mesaje arata ca interesul este reciproc, nu dezvalui prea multe detalii personale de la primele discutii.

Intamplarile jenante, care ar putea fi amuzante atunci cand sunt povestite cuiva care te cunoaste, nu sunt potrivite pentru straini si ar putea chiar sa le limiteze interesul pentru tine.

Datele personale, cum sunt numele animalului tau sau numele scolii primare, sunt folosite de multe site-uri pentru intrebari de securitate. Nu oferi strainilor date care pot fi folosite pentru escrocherii online.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare