Dragoste

#dor #relatie de dragoste #comunicarea in cuplu #relatie de cuplu

Cum sa faci sa-i fie dor de tine

Te gandesti tot timpul la el si ai vrea sa va vedeti in fiecare zi. Mai mult decat atat, te intrebi daca si tu ii lipsesti la fel de mult ca el tie. Nu este foarte indicat sa-l sufoci cu prezenta ta, insa, in loc sa-l suni sau sa-l cauti mereu, il poti face sa-i fie dor de tine.

Iata in continuare cateva modalitati prin care il faci sa-ti simta lipsa:

1 Scurteaza convorbirile la telefon

Nu fii mereu disponibila pentru el la telefon si fa in asa fel incat sa inchei tu conversatia. In acest fel isi va dori sa vorbeasca mai mult cu tine.

2 Accepta numai invitatii facute din timp

Cand te invita sa va intalniti, accepta numai daca este vorba despre o invitatie facuta din timp. Sub nicio forma nu accepta o invitatie de ultim moment deoarece atunci chiar nu-i va fi niciodata dor de tine. In fond, ar sti ca esti la dispozitia lui oricand.

Vezi daca s-a gandit la un program atunci cand iti face o invitatie. Nu accepta sa iesiti in oras daca vezi ca nu are nici cea mai mica idee unde sa mergeti sau ce sa faceti. Daca nu s-a pregatit deloc si nici macar nu improvizeaza ceva frumos, inseamna ca nu merita efortul de a iesi cu el.

Daca te respecti si stii ce vrei, te va admira si isi va dori sa te vada mai mult deoarece va sti ca nu esti o prada usoara.

3 Foloseste un parfum special

Foloseste un parfum foarte bun, in cantitati mici, atunci cand te vezi cu el. Daca nu se mai dezlipeste de tine inseamna ca ii place si lui parfumul. In mintea lui, aroma acestuia se va identifica cu imaginea ta. Lasa si asupra lui putin parfum, ca sa-si aminteasca de tine cand se intoarce acasa.

4 Pune-i biletele "obraznice" intre lucruri

Ascunde-i in geanta de serviciu cate un biletel "obraznic" pentru a-l incita atunci cand este la munca. Isi va dori si mai mult sa te vada cand are in maini promisiunea unei intalniri pline de pasiune.

5 Fa-i o surpriza memorabila

Fa-i o surpriza intr-o seara partenerului tau, astfel incat sa-si aduca aminte de ceea ce i-ai oferit si sa i se faca dor de tine. De exemplu, poti pregati o cina cu ingrediente afrodisiace, sa-ti pui ceva sexy pe tine si sa-i dansezi. In mod sigur isi va aduce aminte de acea seara chiar si cand merge pe strada si va dori sa se intalneasca cu tine cat mai repede.

6 Asociaza obiectele comune cu amintirea ta

Initiaza o partida de sex in dressingul de la el de acasa sau anunta-l la el in masina ca ai castigat o vacanta pentru doua persoane si il inviti sa mearga cu tine. In acest fel, dressingul sau masina ii vor aminti de tine si de niste momente frumoase petrecute impreuna.

7
Ajuta-l acolo unde poti

Daca, de exemplu, partenerul tau are probleme cu un frate mai mic sau o ruda si il poti ajuta concret cu ceva, fa-o. Ruda respectiva se poate sa-ti fie recunoscatoare, iar el in mod sigur va fi. Daca este emotionat de atentia si dedicarea ta, te va dori mai mult timp in preajma lui. Iar atunci cand este cu familia lui, va avea un motiv sa-si aminteasca de tine.

Sursa foto : wallpapers-collections-romantic.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare