Repetarea greselilor in dating online poate fi motivul principal in lupta continua pe care o porti pentru a-ti gasi sufletul pereche. Chiar si in spatele monitorului, exista o serie de erori pe care este bine sa le eviti atunci cand iti cauti sufletul pereche pe internet.

Cu toate ca numeroase cupluri ale anului 2012 se consolideaza prin dating online, nu toate persoanele care intra in contact cu potentiali parteneri pe un site de socializare reusesc sa isi scoata in evidenta puterea de seductie. Iata ce poti face pentru a evita repetarea greselilor in dating online!


1. Scapa de complexe

Daca vrei sa fii atragator cand iti cauti pereche prin dating online, este absolut necesar sa emani incredere in tine si ideea ca oricine iti va cuceri inima, va fi extrem de norocos. Scapa de complexe si concentreaza-te pe calitatile tale – cineva, undeva, le va aprecia la adevarata lor valoare.


2. Renunta la etichete

De fiecare data cand speri sa cunosti un nou partener prin dating online, ai tendinta sa pui etichete celor cu care discuti, in general presupunand ca sunt la fel ca persoana cu care ai mai avut o relatie in trecut. Incearca sa intemeiezi o noua relatie cu o atitudine pozitiva, de parca te-ai indragosti pentru prima oara.

  •   2012-12-04
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cat de importanta este stima de sine

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului