Dragoste

#barbat #cuplu #relatie #barbat irezistibil #cucerire femeie

Cum sa cuceresti orice femeie doresti! 10 metode pentru a fi irezistibil

Te-ai intrebat vreodata ce le atrage cel mai mult pe femei? Ei bine, cum trebuie ar trebui sa te comporti pentru a le fura mintile, de cate ori vrei.

1. Fii romantic

Romantismul nu ar trebuie sa existe numai pana cand ajungeti la sex, si ar trebui sa presupuna mai mult decat sa-i cumperi flori si sa aprinzi lumanari in casa; ar trebui sa vezi in spatele aparentelor si sa-i spui ca iubesti ceea ce este. Invata sa spui complimentul perfect la momentul potrivit, arata-i ca stii ce conteaza cel mai mult pentru ea si astfel vei deveni irezistibil in fata oricarei femei.

2. Acorda-i atentie

Nu este o noutate faptul ca femeile isi doresc atentie, dar incearca sa nu exagerezi. In loc sa-i cumperi tot felul de cadouri scumpe de care nu are nevoie sau sa incerci s-o lingusesti prin prea multe complimente, mai bine ii spui lucruri gen: “M-am gandit la tine azi” sau “Mi-a facut deosebita placere sa-ti aud vocea la telefon”. Aceste fraze sunt menite sa-i arate ca inseamna mult pentru tine si ca merita sa fie in gandurile tale cand nu este langa tine – acesta este un mod foarte sigur de a deveni irezistibil.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii