Dragoste

#relatie cuplu #partener cuplu #relatie #casatorie #cuplu #sfaturi relatie cuplu

Cum iti dai seama daca iubitul tau este pregatit de insuratoare

Probabil te-ai intrebat de multe ori daca iubitul tau este cu adevarat pregatit sa faca marele pas. Iata cateva trasaturi care iti dezvaluie ca nu este suficient de matur pentru a-si asuma un angajament pe viata.

1. Are un loc de munca stabil sau cel putin un istoric profesional coerent

Relatiile cu barbati rebeli, neconstransi de niciun fel de obligatii, sunt ideale pentru adolescenta si pentru perioada 20-25 de ani. Insa daca el are 30 de ani si inca nu este capabil sa-si mentina pe o perioada mai lunga de timp locul de munca sau inca nu stie ce vrea sa faca pe plan profesional, orbecaind in stanga si in dreapta, neavand niciun fel de stabilitate materiala (nici macar minima - ex. sta cu mama lui), atunci acel barbat nu este pregatit de insuratoare. Mai mult, este total contraindicat ca o femeie sa ia de sot un astfel de barbat.

Istoricul profesional al unui barbat spune multe despre el. Nu trebuie sa fie un mare neurochirurg sau un director de banca pentru a fi potrivit de insuratoare! Insa trebuie sa aiba o anume constanta pe plan profesional. Acest lucru denota disciplina si responsabilitate in viata de zi cu zi, asadar, implicit si in relatia de cuplu.

2. Se descurca singur in casa

Nu trebuie sa fie un maestru bucatar sau vreun maniac cu curatenia in casa, insa trebuie sa fie capabil sa-si intretina singur locuinta (indiferent ca e proprietatea lui, ca e inchiriata sau ca e detinuta cu inca cineva). O femeie nu trebuie sa se casatoreasca cu un copil, cu un barbat de care trebuie sa aiba grija ca o mama, ci cu un barbat care se poate descurca de unul singur in casa: sa cumpere cele necesare pentru trai, sa stie sa bage o masina la spalat si sa fie capabil sa foloseasca aragazul in scop culinar.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului