Dragoste

#cuplu #casatorie #relatie #relatie cuplu #viitor relatie

Cum iti dai seama ca nu te vrea langa el pentru totdeauna

O relatie de durata se construieste cu efort. Efort reciproc, evident. Dar e posibil ca unul dintre parteneri sa vada lucrurile diferit de celalalt atunci cand vine vorba despre marea dragoste. Invata sa recunosti semnele care iti indica faptul ca nu e pregatit sa inchege o relatie de viitor cu tine:

Spune ca nu e pregatit

Daca iti spune mereu ca nu e pregatit pentru a pace pasul urmator, cel spre casatorie, e clar ca nu trebuie sa iti mai faci sperante. Degeaba iti spui ca "e doar speriat" sau ca "se va razgandi" dupa ce te va cunoaste mai bine. Nu faci decat sa iti pierzi timpul, pentru ca e nevoie doar de o minue ca el sa isi schimbe parerile despre viata in doi si despre viitorul vostru.

Faptele spun cat o mie de cuvinte

Cuvintele au rolul de a face lumina in cele mai intunecate relatii, dar daca vrei sa intelegi care este adevarul despre voi doi ar trebui mai degraba sa reflectezi la vorbele nerostite. Poate ca te numeste deseori "nevasta", dar te trateaza ca pe un copil imatur. Sau poate iti da sperante ca este gata sa isi asume raspunderea unei casnicii, insa e superficial in tot ceea ce face. Faptele vorbesc mai tare decat cuvintele! Daca spune ca intr-o buna zi te va transforma in femeia vietii lui, atunci asigura-te ca face ceea ce trebuie, adica incepe sa construiasca impreuna cu tine o relatie stabila.

Nu te suna

Daca tu esti cea care trage de el sa va intalniti, iar el te suna doar foarte rar si doar seara tarziu, atunci cand e clar ca nu mai aveti nicio sansa sa va vedeti, e semn ca nu te respecta si ca va pierdeti timpul impreuna.

Te tine departe de prietenii sai

Atunci cand vezi ca incepi sa petreci tot mai mult timp singura, iar el e ca si inexistent in viata ta ar trebui sa iti iei adio de la o relatie stabila cu el. Si faptul ca nu te-a introdus inca cercul de prieteni inseamna ca nu te vede ca pe o parte permanenta a vietii sale. E foarte posibil ca tot ce isi doreste de la tine este o relatie bazata strict pe sex.

E prea egoist

Daca tot timpul vei auzi din gura lui doar "eu", atunci este evident ca se pune pe sine pe primul plan. E o greseala sa crezi ca intr-o zi va gandi la comun si "eu" se va transforma in "noi". Un egoist ramane si actioneaza ca un egoist. Asadar, fii atenta atunci cand vorbeste despre el si despre despre planurile sale de viitor. Daca nu te mentioneaza si pe tine printre ele inseamna ca ti-a transmis, indirect, ca nu te vede alaturi de el in continuare.

Sursa foto: myrenaissanceblog.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii