Dragoste

#costum halloween #cuplu #halloween #relatii de cuplu #petrecere cuplu

Costume Halloween: 10 idei trasnite pentru cupluri

Mai distractiv decat sa porti costume traznite de Halloween este sa le asortezi estetic sau ideatic cu tinuta purtata de partenerul tau in seara spiritelor vii. Petrecerea imprumutata de peste hotare are tot mai mult succes in cluburile, restaurantele si companiile din Romania. Iata ce idei interesante pot folosi cuplurile cu acest prilej.

Imaginatia petrecaretilor depaseste orice frontiera de Halloween. An de an, costume traznite si amuzante raman in amintirea tuturor si inspira oamenii din lumea intreaga in alegerea tinutelor pentru anul urmator. Optiunile de costume de Halloween pentru cupluri sunt nenumarate.

1. Personaje din povesti nemuritoare

O prima idee de costume de Halloween "in doi" este intruchiparea unor personaje din povesti nemuritoare, precum Vrajitorul din Oz, Hansel si Gretel etc. Dorothy si Sperietoarea de Ciori fac un cuplu neconventional adorabil, in acord cu spiritul sarbatorii din ultima noapte a lunii octombrie.

Foto: cosmopolitan.com

2. Personaje din jocuri pe computer

O alta varianta traznita si amuzanta de costume de Halloween in cuplu este aducerea la viata a unor personake celebre din jocurile pe computer intrate in istorie. Un exemplu este faimosul "Super Mario", in care micutul italian in salopeta merge la brat cu printesa captiva in castel.

Foto: cosmopolitan.com

3. Personaje din desene animate

Cei cu spirit ludic foarte bine dezvoltat pot intra cu succes in pielea unor personaje din desene animate. Cine nu a savurat celebrele episoade din "Familia Flintstone", cu Fred si Wilma? Costumele pot fi improvizate din haine mai vechi, cu un strop de imaginatie.



Foto: cosmopolitan.com

4. Personaje din basme

Scufita Rosie si lupul cel rau au inspirat regizorii de filme si creatorii de bancuri, asadar pot inspira foarte bine si un cuplu care vrea sa fie original de Halloween.



Foto: cosmopolitan.com

5. Personaje din fantezii sexuale

Adeptii mesajelor incarcate de senzualitate pot forma un cuplu cu sex-appeal de Halloween, interpretand personaje din fantezii sexuale arhicunoscute: medicul si asistenta, seful si secretara etc.

Foto: cosmopolitan.com

6. Personaje nobile

A fi rege si regina nu mai este un vis imposibil de Halloween, daca vorbim de cupluri costumate special pentru sarbatoarea in care orice personaj este credibil. Coroanele si materialele pretioase vor transmite intocmai mesajul corect.

Foto: cosmopolitan.com

7. Personaje interlope

Bonnie si Clyde pot reveni la viata in seara de Halloween, prin intermediul costumelor pe care doi indragostiti le pot purta in amintirea celor doua personaje din cinematografie.

Foto: cosmopolitan.com

8. Inger si demon

Cum opusele se atrag intotdeauna, cuplul format din "inger" si "demon" poate sa atraga toate privirile in seara de Halloween.

Foto: cosmopolitan.com

9. Doi pirati neinfricati

Ce poate fi mai adorabil decat un cuplu de pirati neinfricati, care se iubesc cu acelasi entuziasm cu care "pradeaza" dulciurile de Halloween?

Foto: cosmopolitan.com

10. Cuplul Playboy

Majoritatea barbatilor isi doresc sa fie macar o data in viata in pielea lui Hugh Hefner, inconjurat de iepurasi Playboy. De Halloween, acest vis ascuns al populatiei masculine se poate indeplini, in cuplu!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare