Dragoste

#confesiune #femeie #emotie #barbat #dragoste

Confesiunile barbatilor. Ce ii face sa cada la picioarele femeilor

"Mi s-au inmuiat genunchii". Este expresia pe care o folosim atunci cand suntem coplesiti de o emotie puternica. Ei bine, si barbatii pot avea astfel de trairi, iar femeile sunt cele care trezesc in ei astfel de reactii afective.

 

Elitedaily.com prezinta cateva dintre marturiile unor barbati care vorbesc despre momentele in care au simtit fiorii dragostei, despre momentele in care s-au lasat cuceriti fara drept de apel. Ceea ce duce la astfel de emotii puternice difera de la barbat la barbat. Iata ce apreciaza cel mai mult la o femeie:

Sa isi poata sustine punctul de vedere

Femeia trebuie, din punctul de vedere al barbatilor, sa faca fata unei discutii serioase, unei dezbateri, si sa isi sustina in mod inteligent punctul de vedere, fara sa spuna generalitati.

Sa fie in stare sa le gateasca o mancare buna

Barbatii nu vor neaparat mancaruri sofisticate, dar, vorba aceea, dragostea trece prin stomac, deci considera ca femeia care stie sa prepare ceva gustos si satios merita toata atentia. Mai mult, barbatii spun ca adora sa isi urmareasca partenera in timp ce gateste.

Sa fie naturala

Poate ca iti vine sa crezi sau nu, barbatii descopera foarte usor atunci cand o femeie vrea sa para altceva decat este. In schimb, sunt dati pe spate de cele care arata exact ceea ce sunt. Atitudinea libera si rasul sincer sunt cele care le inmoaie genunchii barbatilor.

Sa sopteasca la ureche

Niciun barbat nu va refuza sa i se spuna soptit vorbe deochiate in timpul unei partide de amor. Este unul dintre cele mai incitante lucruri pe care o femeile il poate face in dormitor, iar barbatii tin minte acest amanunt.

Sa fie sexy si amuzanta

Cele doua atribute formeaza combinatia perfecta. Femeile care pot rosti o gluma cu tenta vulgara sau care pot fi amuzante intr-un mod sexy ii innebunesc pe barbati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii