Dragoste

#relatii #cuplu #dragoste #iubire #semne #online #modern #facebook #twitter #hi5 #barometru

Comunitatile online, barometrul unei relatii moderne

Pana nu demult, declaratiile de iubire, mutatul impreuna, logodna erau dovezi suficiente pentru a-ti  demonstra tie ca relatia dintre tine si iubitul tau este una de durata cu sanse mari de oficializare in fata altarului. Comunicarea, intelegerea si respectul reciproc erau masuratori satisfacatoare pentru a indica gradului de implicare in relatie a iubitului tau.

Acum insa, cuplurile moderne au mai schimbat regulile jocului. Nu mai este de ajuns un simplu „Te iubesc” soptit la ureche pentru a arata seriozitatea partenerului. Datorita evolutiei tehnologiei si a modernizarii omului si semnele ca relatia voastra va fi una de durata s-au upgradat. Despre ce este vorba afli in cele ce urmeaza, citind “Semnele moderne  ale unei relatii de durata ”.

 

Isi pune poze cu voi doi pe Hi5

 

Ii vizitezi linistita pagina de Hi5 pentru a vedea cu ce tipe a mai intrat in contact si cand colo dai peste pozele cu voi doi de la Craciunul trecut. Desi nu-ti ti se pare deloc sexy cum iti sta cu acele coarne de ren in cap, nu te poti abtine sa nu exclami entuziasmata: „Ce dragut... lucrurile devin serioase intre noi.” Se pare ca impartirea momentelor Kodak din viata voastra cu multimea de cunoscuti si necunoscuti dintr-o pagina de Hi5 este o dovada clara ca iubitul tau e pus pe fapte marete. De altfel, un alt semn bun  ar fi daca prietenul tau si-ar schimbat statutul pe Hi5 din: „looking for woman” in „commited” .

 

Renunta la profilul de pe sentimente.ro , amandoi.ro si alte asemenea centre online de socializare amoroasa

 

Stiai foarte bine cand l-ai cunoscut, ca iubitul tau este un adevarat armasar online, lucru ce nu te-a deranjat, avand in vedere ca relatia voastra a inceput la fel. Pana la urma, in ziua de azi, din ce in ce mai multi oameni apeleaza la acest tip de comunitati online denumite generic „matrimoniale” pentru a-si gasi sufletul pereche.

Insa, daca dupa o perioada de timp, iubitul tau a renuntat la profilul sau  minutios construit,  pentru tine este semn clar ca lucrurile intre voi doi sunt din ce in ce mai serioase. E ca si cum ar fi renuntat la agenda neagra cu numerele de telefoane ale „victemelor sale”, transmitand astfel tuturor ca a iesit de pe piata.

 

Iti face cunostiinta cu amicul lui, Facebook-ul

 

Pe langa faptul ca existi in lista lui de prieteni de pe Facebook, deci ai usa catre lumea lui online iti este deschisa, constati ca isi si pune diverse statusuri pe „wall” prin care iti declara iubirea. Punandu-si latura sensibila pe perete, in vazul tuturor este semn clar ca relatia dintre voi a evoluat, mai clar decat daca v-ati fi mutat impreuna.

 

Isi pune Tweet-uri cu intamplarile voastre pe pagina sa de Twitter

 

Trebuie sa intelegi ca in ultimul timp, datorita rapiditatii erei informatice, toti tindem sa ne ducem viata in mediul online, comunitatea Twitter fiind dovada cea mai clara. Astfel, faptul ca iubitul tau a pus un tweet aseara pe profilul lui despre cum ati petrecut voi o zi minunata la cumparturi sau altceva, arata clar ca el concepe viata... in doi, alaturi de tine.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului