Dragoste

#dragoste #cuplu #partener #prima intalnire #intalnire #legi nescrise

Cele 5 legi nescrise ale intalnirilor: tu stii regulile jocului?

In ciuda faptului ca nu exista calcule matematice care sa gaseasca formula relatiilor si a intalnirilor perfecte, sunt cateva reguli pe care ar trebui sa le cunosti inainte de a accepta o intalnire cu un potential partener. Aceste mici secrete ale flirtului iti pot fi de mare ajutor in timpul actului seductiei.

ata care sunt cele 6 legi nescrise ale intalnirilor si descifreaza cu ajutorul lor regulile dragostei!

1. Standardele tale se schimba

Oricat ar parea de superficial, aspectul fizic al persoanei cu care te intalnesti are un cuvant greu de spus cand iti stabilesti standardele. Cu cat placi mai mult pe cineva, cu atat frustrarile si nesigurantele personale cresc, iar pretentiile tale scad (nu mai conteaza ce studii are, la cat de bine arata, de exemplu).

2. Compatibilitate sau noroc chior?

Degeaba ti-ai intalnit jumatatea la 5 ani dupa ce aceasta s-a casatorit deja cu altcineva. Succesul intalnirilor nu depinde atat de mult de potrivirea dintre cele doua persoane implicate, cat de momentul si de contextul in care ele se intalnesc. Ceea ce nu poate insemna decat ca sincronizarea trebuie sa fie absolut perfecta, daca vrei sa iasa ceva bun din asta!

3. Toata lumea jongleaza cu sentimentele celorlalti

Jocurile dragostei exista, indiferent daca au drept scop preluarea puterii si a controlului in relatie sau doar satisfacerea nevoii de afectiune.

4. Intalnirile vor deveni o povara

In cel mai fericit caz, acest lucru se va intampla doar pentru ca nu stii in ce sa te imbraci la o intalnire sau pentru ca parul tau pur si simplu nu vrea sa se lase aranjat frumos. Exista insa si situatii mai putin placute decat acestea, cum ar fi sa afli ca cel cu care te intalnesti este deja insurat.

5. Nimeni nu este sincer in totalitate la prima intalnire

Femeile nu ies din casa fara machiaj la o prima intalnire, iar barbatii fac chiar efortul de a-si calca tricoul atunci cand urmeaza sa petreaca timp cu o persoana noua. Mai mult de atat, fiecare va povesti despre el astfel incat sa se puna intr-o lumina buna si sa-si impresioneze partenerul de intalnire.

Sursa foto: huffingtonpost.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului