Dragoste

#dragoste #relatie #femeie fericita

Cel mai simplu mod de a face o femeie fericita

Comunicare, afectiune, pasiune, intelegere - iata doar cateva cuvinte care definesc un cuplu fericit. Toate bune si frumoase, dar niciunul dintre acestea nu ne spune ce trebuie sa faca exact un barbat pentru a-si face iubita sau sotia cu adevarat mai implinita!

Numarul de ore petrecut impreuna in cuplu, calitatea acestor momente, disputele in relatie, presiunea financiara si cea familiala sunt doar cativa dintre factorii care pot ridica sau cobori o fericirea in cuplu. Pentru multi, aceasta este doar o iluzie, cuantificarea fericirii constand, deseori, in timpul petrecut impreuna fara certuri, decat in momentele de bucurie in doi.

Insa, in ce consta de fapt fericirea? Ei bine, de la psihoterapeut, la cercetatori in antropologie si sociologie, dar la fiecare in parte dintre noi, raspunsul general si real este urmatorul: fericirea consta in lucruri mici. Nu poti sa pretinzi ca iubita sa fie vesela doar pentru ca ai reusit sa organizezi o vacanta in doi de o saptamana, dar in restul timpul, eventual tot anul, relatia sa fie tensionata si cu momente dese de certuri.

  •   2013-07-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii