Dragoste

#cuplu #valentines day #indragostiti #relatii # declaratie valentine's day # declaratie dragoste

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Comentezi si castigi!

El si ea, doi oameni obisnuiti care isi traiesc viata zi de zi, alaturi, ca orice alt cuplu pe care il cunosti. Poate la fel ca tine. Dar finalul acestui clip iti va arata ca dragostea nu este deloc "obisnuita", ci surprinde mereu. 

Sub sloganul "Dragostea adevarata creaza frumusete", videoclipul a fost realizat de o firma de cosmetice special pentru Valentine's Day si a reusit sa adune in doar 5 zile de la publicare peste 3,5 milioane de vizualizari pe YouTube. 

Spune-ne care este cea mai frumoasa declaratie de dragoste, pe care ai facut-o sau ai primit-o, printr-un comentariu la acest articol si poti castiga un premiu surpriza oferit de Acasa.ro!  Ai timp pana pe 24 februarie, de Dragobete! 

Castigatorul va fi anuntat pe 25 februarie atat pe mail cat si in pagina de concurs!

La Concurs, poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

Regulamentul concursului este disponibil in mod gratuit la adresa //timp-liber.acasa.ro/noutati-290/cea-mai-frumoasa-declaratie-de-dragoste-comentezi-si-castigi-189109.html.

 

Castigatorul concursului este: Cretu Gheo!

Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului