Relatii

#cuplu #femei #barbati #partener #relatie #barbati enervanti

Ce lucruri detesta cel mai mult femeile la barbati

Cand vine vorba de ce vor femeile de la barbati, este greu de gasit un raspuns exact sau complet. Lucrurile se schimba insa cand vine vorba de lucrurile pe care nu si-ar dori ca acestia sa le faca. In acest sens femeile sunt pregatite cu o lista interminabila de aspecte pe care le-ar schimba la partenerii lor, de la mentalitate si pana la modul in care sunt tratate.

Sa le trateze ca pe obiecte sau ca pe copii

Nicio femeie nu isi doreste sa fie luata drept obiectul satisfactiei sexuale a unui barbat, iar cei mai multi reprezentanti ai sexului tare "exceleaza" la acest capitol. Femeile vor ca acestia sa observe ca, dincolo de corp, au si minte, idei, planuri, umor etc. Altii sunt atat de protectori si inversunati sa faca totul cum vor ei, incat trateaza femeile ca pe niste copii, fara minte si discernamant, ceea ce reprezinta un atac dur la adresa inteligentei lor.

Sa uite lucruri, date, evenimente

Este un cliseu, dar care nu se "demodeaza" niciodata, intrucat majoritatea barbatilor nu se invata minte deloc. Este vorba de "amnezia" de care barbatii dau tot mai des dovada spre disperarea partenerelor lor, indiferent ca este vorba de date importante - aniversarea relatiei sau casniciei, ziua nasterii etc. - sau lucruri marunte, cum sunt alimentele aflate pe lista de cumparaturi.

Sa aiba o atitudine pasiv-agresiva

Barbatii tind adesea sa se retraga in cochilia lor exact in momentele in care ar trebui sa comunice si sa aduca in discutie cele mai puternice argumente pentru a-si sustine pozitia. Desi, practic, nu spun nimic in timpul conflictelor, in speranta ca astfel conflictul se va incheia mai repede, atitudinea lor ramane una ofensiva, scotandu-le din minti pe femei.

Sa nu fie capabili sa ia decizii

Femeile urasc barbatii care nu sunt capabili sa ia o decizie rapida si clara, indiferent ca este vorba de locul unde ies la cina, de casa in care se muta sau de vacanta in care merg. Este o dovada de nesiguranta care lezeaza un pic masculinitatea acestora, facandu-i sa para slabi si neatragatori in fata reprezentantelor sexului frumos.

Sa fie darnici in critici si zgarciti in complimente

Femeilor nu le plac barbatii pisalogi, care le critica constant modul in care se imbraca, machiaza sau ceea ce spun, insa cand vine vorba de un compliment, tac malc.

Pe de alta parte, nu-si doresc nici barbati care sa le copleseasca cu laude si complimente. Ambele comportamente sunt sacaitoare. Femeile isi doresc barbati echilibrati din acest punct de vedere si inarmati tot timpul cu argumente atunci cand critica sau complimenteaza.

Sa fie inchisi la minte

Femeilor le place sa viseze cu ochii deschisi si sa aspire la o multime de lucruri, chiar daca exista putine sanse sa le indeplineasca. Urasc atunci cand barbatii le taie rapid "aripile" acestor idealuri cu replici taioase si pragmatice. Barbatii realisti din fire tind sa vada totul doar in alb si negru, fara a sti ca femeile isi doresc sa intre, chiar si pentru o clipa, in jocul lor si sa fantasmeze uneori alaturi de ele.

Sursa foto:Womenslovelounge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului