Dragoste

#comportament #discutii #idila #gelozie #intalniri #prietenie #prietenie femei barbati

Ce faci cand iubitul tau este prieten bun cu alta femeie

Pentru o femeie care investeste sentimente intr-o relatie poate fi frustrant sa vada ca iubitul ei are o legatura apropiata de prietenie cu o alta femeie. Imediat ii incoltesc in minte scenarii conform carora prietenia este, de fapt, o idila. Si tu treci printr-o astfel de situatie? Invata sa vezi partea plina a paharului, fara sa transformi prietenia intr-o tragedie.

Ai incredere in iubitul tau

Pana nu ai o certitudine ca intre iubitul tau si prietena lui cea mai buna s-a infiripat o relatie amoroasa, incearca sa ai incredere in el. Consultantul in relatii de cuplu Tracey Steinberg sustine ca nu trebuie sa fii geloasa sau cel putin nu trebuie sa-ti scapi gelozia de sub control. Daca intre iubitul tau si acea femeie exista o simpla relatie de amicitie, cu siguranta nu vei fi data la o parte din grupul lor, ci vei fi invitata sa iei parte la intalniri sau la discutii comune.

Apropie-te de cea mai buna prietena a iubitului tau

Uneori, in loc sa lupti impotriva morilor de vant, este mai bine sa lupti alaturi de ele. Cu alte cuvinte, daca iubitul tau se intelege de minune cu o alta femeie si intre ei nu exista o atractie fizica, poti incerca sa te apropii de "concurenta" ta.

Roag-o sa te insoteasca la cumparaturi, cere-i sfaturi, arata-te interesata de hobby-urile ei, invit-o la un film si stabiliti alte activitati, ca intre fete, te sfatuieste Tracey Steinberg. In acest fel, ii arati ca nu esti deranjata de prezenta ei si ca nu iti este frica de ea.

Poarta o discutie deschisa cu iubitul tau

Daca cele doua sfaturi ale consultantului in relatii de cuplu nu iti sunt de ajutor si nu te-au scapat de gandul ca iubitul tau ar putea sa te insele cu o femeie pe care ti-o prezinta drept amica, ar trebui sa porti o discutie deschisa cu el, in care ii marturisesti temerile tale. Marturiseste-i ca te deranjeaza sa stii ca sunt atat de apropiati si ca aceasta situatie va afecteaza relatia.

Ai incredere in instinctele tale

Fii atenta la comportamentul iubitului tau in prezenta prietenei lui. Daca observi ca flirteaza cu ea si se comporta prea galant, in timp ce pe tine te ignora, inseamna ca relatia lor de amicitie este suspecta. Spune-i iubitului tau ca nu mai suporti situatia si roaga-l sa-ti marturiseasca daca intre el si amica lui exista ceva mai mult decat o simpla prietenie. In functie de raspunsul lui, instinctul iti va spune ce decizie trebuie sa iei.

Sursa foto: youqueen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare