Dragoste

#revenire despartire #relatie cuplu #despartire #despartire cuplu

Cat iti ia sa iti revii dupa o desparire?

Este dificil sa aproximezi cat timp ii ia unei persoane sa treaca emotional peste o despartire dureroasa. Unii au nevoie de o luna, altii de un an. Exista insa un factor care poate indica cat timp iti ia sa depasesti durerea despartirii, indiferent cat de mult a durat relatia de cuplu!

"Timpul vindeca tot" - am auzit aceasta zicala de o mie si una de ori si, pana in prezent, s-a dovedit a fi mereu adevarata. Chiar daca nu vindeca in totalitate, unele rani fiind prea adanci pentru a nu lasa cicatrici, trecerea timpului are capacitatea de a estompa durerea unei despartiri.

Unele persoane considera ca au nevoie de jumatate din durata relatiei pentru a-si reveni. Adica daca relatia a durat un an, au nevoie de sase luni pentru a trece peste durerea despartirii si peste dorul de fostul partener.

Insa aceasta "regula" este supusa multor variabile. Ganditi-va doar de cate ori Facebook nu ne aminteste, sub o forma sau alta, de existenta fostului partener, afisandu-ne uneori fara sa vrem activitatea celui pe care incercam sa-l uitam.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Sursa foto: buddhabarbie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare