Este dificil sa aproximezi cat timp ii ia unei persoane sa treaca emotional peste o despartire dureroasa. Unii au nevoie de o luna, altii de un an. Exista insa un factor care poate indica cat timp iti ia sa depasesti durerea despartirii, indiferent cat de mult a durat relatia de cuplu!

"Timpul vindeca tot" - am auzit aceasta zicala de o mie si una de ori si, pana in prezent, s-a dovedit a fi mereu adevarata. Chiar daca nu vindeca in totalitate, unele rani fiind prea adanci pentru a nu lasa cicatrici, trecerea timpului are capacitatea de a estompa durerea unei despartiri.

Unele persoane considera ca au nevoie de jumatate din durata relatiei pentru a-si reveni. Adica daca relatia a durat un an, au nevoie de sase luni pentru a trece peste durerea despartirii si peste dorul de fostul partener.

Insa aceasta "regula" este supusa multor variabile. Ganditi-va doar de cate ori Facebook nu ne aminteste, sub o forma sau alta, de existenta fostului partener, afisandu-ne uneori fara sa vrem activitatea celui pe care incercam sa-l uitam.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Sursa foto: buddhabarbie.com

  •   2014-12-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Lyla

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii