Dragoste

#iepuras de paste #masaj #ciocolata #paste #vibrator #surprize Paste #costum de iepuras

Cadouri sexy de Paste pentru partenerul tau

Iepurasul de Paste ii poate aduce partenerului tau o multime de surprize sexy, daca iti pui imaginatia la treaba si iesi din limitele conventionalului. Uita de cina romantica la lumina lumanarii sau de sexul sub dus si pregateste-i iubitului tau surprize incitante in ton cu Sarbatorile Pascale.

1 Deghizeaza-te in iepuras

Ideea de a te costuma intr-un iepuras sexy de Paste va naste o bucurie imensa in sufletul partenerului tau, deoarece iepurasii sunt asociati cu senzualitatea, feminitatea si, de ce nu, obraznicia unei femei increzatoare. Gandeste-te la mult ravnitii iepurasi Playboy si iti vei da seama ca, daca apari in fata partenerului tau imbracata intr-un costumas format din corset, urechi, codita si papion vei fi cu atat mai atragatoare si apetisanta. Gasesti costume de iepuras sexy in sex-shopuri, dar si pe site-urile de specialitate.

In functie de imaginatia ta, poti include costumul de iepuras sexy intr-un joc erotic mai complex. Iti poti ruga partenerul sa interpreteze si el un personaj, ii poti dansa sau, de ce nu, il poti rasplati pentru ca a fost cuminte.

2 Cumpara-ti un iepure vibrator

Vibratoarele se gasesc in zeci de forme si modele, iar cum imaginatia producatorilor pare ca nu are limite, poti gasi chiar si vibratoare in forma de iepurasi. Un astfel de cadou de Paste pare mai potrivit pentru tine, deoarece este conceput pentru stimularea zonelor erogene feminine, insa poate fi un cadou potrivit si pentru partenerul tau, mai ales daca incepi sa folosesti iepurele vibrator in fata lui, in cadrul unui joc erotic incitant.

3 Ofera-i un masaj cu ciocolata

Ciocolata este un aliment afrodiziac, pe care il poti folosi cu incredere de fiecare data cand iti doresti sa ai parte de un preludiu suprem. In plus, nici nu costa mult sa-i oferi partenerului tau un masaj cu ciocolata. Tot ce trebuie sa faci este sa topesti ciocolata si sa o torni usor pe corpul iubitului tau, dupa care sa il masezi usor. Daca acest cadou de Paste ti se pare dificil, poti alege sa inlocuiesti ciocolata cu un ulei pentru masaj cu aroma de ciocolata. Mirosul dulceag si senzatiile tactile il vor face pe partenerul tau sa-si doreasca sa fie Paste in fiecare zi.

Sursa foto: halloweenbestcostumeideas.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului