Dragoste

#partener #fular #esarfa # cadouri de craciun #husa laptop #espresor

Cadouri de Craciun in regim de urgenta pentru iubitul tau

Cu doar cateva zile inainte de Craciun, rolul tau de Mos darnic si bun iti pune o presiune imensa pe umeri. Daca ai bifat pe lista tot ce te gandeai sa daruiesti parintilor, rudelor si prietenilor, este foarte probabil sa-l fi uitat tocmai pe iubitul tau! Inainte sa intri in panica, arunca un ochi pe sugestiile noastre de cadouri pe care poti sa le cumperi "in regim de urgenta", perfecte pentru partenerul tau de Craciun.

Parea mai simplu sa gasesti un cadou pe cinste pentru iubitul tau, din acest motiv nu te-ai grabit sa ii dedici o sesiune de cumparaturi mai devreme. Acum constati ca ai nevoie de solutii in regim de urgenta, iar starea de panica nu prea te ajuta sa fii creativa. Iata ce cadouri de Craciun iti pot bucura jumatatea de Craciun!

 1 Husa de protectie pentru gadgeturi

 Fara doar si poate, iubitul tau are in palmares un laptop, o tableta, un telefon inteligent sau alt dispozitiv electronic in voga. Ajuta-l sa isi protejeze "comorile" cu o husa de calitate, in nuantele lui preferate.

 2 Geanta pentru camera foto

Tot din categoria cadourilor "utile" face parte si geanta pentru camera foto. Poate fi una de mici dimensiuni daca aparatul este mic, nu foarte performant. In schimb, daca iubitul tau este fericitul posesor al unui aparat foto cu obiectiv si accesorii profesioniste, cumpara-i o geanta incapatoare, cu multe compartimente.

3 Manusi, caciula si fular

 Un cadou traditional de Craciun si bine venit in sezonul rece este setul de manusi, caciula si fular. Cauta o varianta de calitate, din magazine specializate, care ofera o gama diversificata de materiale (neoprenul este extrem de util impotriva temperaturilor scazute).

 4 O esarfa din casmir

Credeai ca acest accesoriu ti se adreseaza exclusiv tie? Daca iubitul tau este atent cu imaginea sa si poarta, de regula, tinute elegante, cumpara-i o esarfa din casmir neagra, verde smarald sau bordo (nuanta-vedeta a sezonului).

 5 Un album foto cu amintiri scrise

Daca ii plac cadourile personalizate, ofera-i un album foto care sa faca o retrospectiva a anului pe cale sa se incheie. La fiecare pagina, lipeste cate un biletel cu impresii, de tipul "o drumetie pe munte nu poate fi desavarsita decat alaturi de tine".

6 Un espresor de cafea

Ii place sa isi inceapa dimineata cu o cafea tare si aromata? Daruieste-i un espresor cu multiple functii, inclusiv cea de macinare. Il poti lua in doar cateva minute dintr-un magazin de profil si toate sansele sa il gasesti la oferta speciala de sarbatori!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare