Dragoste

#inseala #infidelitate #cuplu #barbat

Atentie! 6 motive pentru care insala barbatii

Ai motive sa il suspectezi ca te insala sau ca nu mai este interest de tine? S-ar putea ca intuitia feminina sa nu te insele, dar cauza s-ar putea afla tot in “terenul tau de joc”.

Mai multe sondaje de opinie facute de diverse site-uri de matrimoniale din lume arata ca barbatii sunt dispusi sa calce stramb cand mai multe din urmatoarele conditii se intalnesc in cadrul unei relatii. Prin urmare, ia aminte sa nu fi chiar tu cea care il impinge pe panta infidelitatii!

Lipsa de sex

Daca vrei sa iti tii barbatul acasa, ai grija sa ii oferi ceea ce ii trebuie in dormitor, adica o viata activa din punct de vedere sexual. Lipsa acesteia este un factor important care ii face sa caute alte partenere, dupa cum reflecta un sondaj facut de site-ul de intalniri Victoria Milan.

Atentie la nevoile lui

Este drept ca ti-a spus inca de la inceput ca esti centrul universului lui, dar acest lucru nu iti da dreptul sa pui tot timpul dorintele tale si nevoia ta de atentie mai presus.

Sunteti parteneri in cuplu, iar asta inseamna drepturi egale pentru fiecare dintre voi. Acelasi site de matrimoniale arata ca 12% din barbati sustin ca au cautat fericirea in bratele altor femei din cauza cerintelor exagerate manifestate de partenerele lor.

Tentatii constante

Pe de alta parte, barbatii se confrunta cu o serie de tentatii sexuale rezultate din lipsa lor de inhibitii in fata materialelor pornografice, acestea stranind constant pofta unei aventuri extraconjugale, crede sociologul Sarah Diefendorf.

O solutie pentru rezolvarea cestei stari conflictuale ar fi vizionarea impreuna a unor filme erotice si jocurile pe roluri in dormitor, astfel incat sa ii lasi impresia ca in fiecare seara esti alta persoana.

Orgoliu ranit

Barbatii simt nevoia sa isi afirme constant masculinitatea si sa revendice rolul de partener dominant intr-o relatie, in caz contrar simtindu-se amenintati si manifestand chiar porniri de a pedepsi o partenera care ii lipseste de aceste atributii.

O aventura extraconjugala nu este exclusa in cazul in care partenerul tau tocmai a ramas fara un loc stabil de munca sau daca resimte realizarile tare in cariera ca pe o povara pentru el.

Forma fizica

Daca esti in stare sa te neglijezi pe tine pentru a-i pune lui totul pe tava, s-ar putea sa comiti cea mai mare greseala. O femeie epuizata psihic si neglijenta cu aspectul ei s-ar putea sa il faca sa intoarca automat capul spre o persoana mai atractiva din anturaj.

Un alt sondaj realizat printre barbatii inscrisi pe site-ul Victoria Milan arata ca 25% dintre cei care au calcat stramb au facut-o si pentru ca amantele lor se prezentau intr-o forma fizica mai buna decat sotiile.

Pe picior mare

Hmm, in acest caz s-ar putea sa nu ai ce sa faci, deoarece, conform unui studio realizat de Illicit Encounters, un alt site de matrimoniale, barbatii cu un numar mare la pantof (peste 44) sunt dispusi sa insele la tot pasul.

Or, cel putin, sa insele cu o frecventa mai mare decat purtatorii unor incaltari de marimea 41-42.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii