Dragoste

#dragoste #ziua indragostitilor #cadou personalizat #cadou #cadouriemma.ro

Arata-ti dragostea cu un cadou personalizat!

ADVERTORIAL

Ai ramas in pana de idei si nu stii ce cadouri sa oferi persoanelor dragi din viata ta in aceasta primavara? Cadouriemma.ro vine in intampinarea nevoilor tale cu idei de cadouri inedite, gravate manual, care vor transmite in mod sublim aprecierea si iubirea ta!


Primavara, perioada cadourilor de suflet

Anotimpul renasterii naturii si al tuturor simturilor, primavara este si sezonul cadourilor care celebreaza iubirea si femeia. Daca vrei sa impresionezi persoana iubita din viata ta, ofera-i cadouri unicat, cu mesaje puternice, care sa ii aminteasca peste ani de legatura puternica dintre voi.

In aceasta perioada, ai numeroase ocazii sa ii arati persoanei iubite aprecierea ta: de Valentine's Day, de Dragobete, de 1 si 8 martie. Daca ai ramas in pana de idei, cadouriemma.ro iti usureaza munca si te ajuta sa gasesti cadoul perfect pentru persoanele dragi.

In functie de eveniment, persoana aniversata sau buget, cadouriemma.ro vine cu sugestii interesante, cu care nu vei da gres.


Ofera cadouri originale, gravate manual

Daca vrei sa iesi din tipar in aceasta perioada a cadourilor, ofera persoanei dragi un cadou personalizat. In acest sens, cadouriemma.ro vine in ajutorul tau cu idei inedite. Stiai ca orice cadou poate deveni unicat cu ajutorul gravurii manuale?

Cadouriemma.ro este singura firma din Romania care realizeaza gravura manuala pe aproape orice suprafata: sticla, metal sau lemn. Astfel, cadourile tale vor capata mai multa consistenta cu ajutorul mesajelor, urarilor sau imaginilor special gravate si vor aduce zambetul persoanei care il va primi.

Seturile de pahare, ramele foto, casetele de bijuterii sau accesoriile vor deveni cadouri unice cu ajutorul gravurii manuale. De asemenea, si bijuteriile din aur sau argint pot transmite mesaje de suflet pentru persoana speciala din viata ta.


Ce cadouri poti oferi persoanei dragi

Daca ai ramas in pana de idei pentru cadourile din aceasta primavara, noi iti oferim cateva sugestii care sa te ajute sa ii impresionezi pe cei dragi.

Astfel, pentru iubita ta, poti alege un set de recipiente cu pompita pentru parfum. Cu detalii din argint si cristale Swarovski, setul poate fi gravat manual cu mesajul de suflet pe care vrei sa il transmiti persoanei iubite.

Tot pentru persoana iubita, poti alege si un set de cercei cu pandantiv din argint. Cu marcasite si onix, cerceii si pandantivul pot fi gravate manual si impachetate in ambalaje speciale, impobodibite cu diferite accesorii.

De 1 si 8 Martie, pentru femeile speciale din viata ta, poti alege un ceas de mana din argint si decorat cu marcasite. Iar pentru un cadou cu adevarat unic, poti personaliza ceasul cu un mesaj gravat manual.

Un alt cadou ideal de Martisor este si setul de cafea argintat, format din tava, sase cesti din portelan si suport argintat si o cafetiera. De asemenea, setul poate fi personalizat cu mesaje si desene gravate manual.

Pe cadouriemma.ro vei gasi si numeroase decoratiuni, obiecte din ceramica decorativa, argintarie, sticle de vin personalizate, cristaluri, goblenuri, icoane si ceasuri de mana. Toate acesta pot deveni cadouri speciale pentru persoanele dragi din viata ta.

Sursa foto: cadouriemma.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare