Dragoste

#dragoste #aplicatie #nunta #casatorie

Aplicatia care iti dezvaluie pana la ce varsta te mai poti casatori

In prezent, cand toata lumea isi declara iubirea in cele mai opulente si vizibile moduri, preferi sa stai deoparte daca esti singur/a. Dar asta ar insemna sa eviti inclusiv retelele de socializare, pentru ca acela este locul perfect pentru a-ti striga in gura mare sentimentele.

Te intrebi cat va mai dura pana sa iti gasesti si tu perechea si ce sanse mai ai sa te casatoresti si sa-ti construiesti o familie? Atunci afla ca exista o aplicatie care te poate ajuta sa afli cat timp ti-a mai ramas sa faci pasul cel mare.

Cine a dezvoltat aplicatia

Aplicatia este disponibila pe Facebook si a fost lansata de revista Time. Echipa de marketing a publicatiei a observat si a analizat tendintele utilizatorilor de retele sociale de a se intrista in perioadele de sarbatori sau concedii.

Acest lucru se intampla din cauza faptului ca oamenii singuri sau cei care nu au posibilitatea financiara de a-si petrece vacantele in locuri exotice se deprima adesea cand isi vad prietenii virtuali in fotografii si ipostaze demne de invidiat.

Astfel, cei de la Time si-au propus sa creeze o aplicatie capabila sa calculeze varsta pana la care ar trebui sa astepti pana sa spui in sfarsit "Da!".

Cum functioneaza aplicatia

Aplicatia colecteaza date publice ale persoanelor din lista ta de Facebook, precum varsta, sexul si statutul conjugal.

Avand in vedere ca programul calculeaza media de varsta a prietenilor tai virtuali pentru a-ti oferi rezultatele si ca cei mai multi dintre acestia au varste apropiate varstei tale, este foarte posibil ca timpul pe care-l mai poti pierde pana sa faci pasul cel mare este relativ scurt, daca amicii tai sunt deja implicati in relatii serioase.

Aplicatia nu ii ia in calcul doar pe cei casatoriti, ci si pe cei care au selectat statusul "logodit", "intr-un parteneriat domestic" sau "uniune civila". Dezvoltatorii aplicatiei iau in considerare faptul ca anumite persoane folosesc abuziv aceste statusuri, insa sunt convinsi ca marja de eroare a calculelor nu este foarte mare.

Aplicatia contorizeaza doar acei utilizatori care isi mentioneaza data nasterii. In perioada testarii, cei de la Time au observat ca doar 25% dintre utilizatori fac public acest detaliu.

Sursa foto: photographyblogger.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului