Dragoste

#cuplu Craciun #Craciun in 2 #dating Romania #Wally #matrimoniale Romania #dating #matrimoniale

Anul acesta petreci Craciunul in 2. WallY - Cupidonul cuplurilor moderne

A inceput frenezia de sarbatori! De la mesaje publicitare, la filme si evenimente cu tematica, peste tot este promovata intens ideea ca sarbatorile de iarna au sens doar daca sunt petrecute alaturi de persoana iubita. La nivel mondial insa, 360 de milioane de persoane sunt singure. Cifrele arata o crestere cu 30% pe acest segment. In tara noastra, 4,5 milioane de romani nu au un partener. Cu ajutorul inteligentei artificiale, exista mari sanse ca aceste cifre sa scada!

Sarbatorile de iarna aduc trairi afective foarte intense: de la bucuria Nasterii Mantuitorului la cea de a face/de a primi daruri, de a impodobi bradul, de a fi impreuna cu cei dragi...

Pentru cei singuri, perspectiva petrecerii sarbatorilor fara partener/ partenera poate acutiza sentimentul de tristete, revolta, amplificat de reactiile celor din jur, care isi exprima compasiunea fata de starea maritala a celui/celei in cauza.

De aceea, in acesta perioada, interesul pentru intalnirea jumatatii pe site-urile de dating creste. Conform datelor oferite de cel mai mare site de dating din Romania, Sentimente.ro, inainte de perioada sarbatorilor de iarna, oamenii petrec mai mult timp pe site. Cifrele arata ca durata unei vizite pe Sentimente.ro a crescut deja luna aceasta cu 29%. In plus, se observa si o crestere cu 38% a numarului utilizatorilor care se reintorc sa verifice noutatile din contul lor. In afara comportamentului sezonier, site-ul a dezvoltat o noua tehnologie, bazata pe machine learning - WallY - care alerteaza utilizatorul cand se intampla ceva nou legat de profilul sau. WallY scurteaza, de fapt, perioada in care iti poti gasi perechea potrivita.

„Practic, actiunile pe care le faci in site ca utilizator genereaza un profil al intereselor si informatiile ce ti se vor afisa vor fi in functie de aceste actiuni. Utilizatorii recomandati vor fi promovati pe WallY in functie de aceste actiuni, iar de fiecare data cand o persoana ce intra in aria ta de interes se va inscrie pe site, noi vom semnaliza automat acest lucru. In plus, la fiecare profil vizualizat vei vedea, pe baza analizei profilului si a comportamentului, un procent de compatibilitate”, explica Flori Dragomir, vicepresedinte fondator Sentimente.ro.

Mai multe despre WallY poti citi aici.

WallY a fost deja “de ajutor” pentru Ioana, 35 ani, din Bucuresti, si Tudor.

“El mi-a dat like si mi-a trimis doua mesaje pe site. Am intrat in vorba cu el si am aflat ca il cheama Tudor. Prima intalnire deja a avut loc, urmeaza sa vedem daca o sa petrecem sarbatorile in doi.”

Pentru a aduce magia sarbatorilor in doi pentru utilizatorii sai, Sentimente.ro lanseaza in weekend-ul  24-26 noiembrie 2017 campania de Black Friday.

“In premiera in 2017 in cei 16 ani de existenta a site-ului Sentimente.ro, Black Friday aduce reduceri diferentiate pe sexe si segmente de varsta. Femeile vor fi rasfatatele site-ului si vor primi in premiera reducere de 100% la abonamentele de comunicare si interactiune din site. Oferta este valabila pentru o perioada de 5 zile din momentul activarii ei (activarea poate avea loc in oricare din cele 3 zile de campanie)! Nici barbatii nu sunt uitati! Pentru ei avem oferta VIP cu 50% reducere, adica 5 euro/luna”, explica Flori Dragomir.

Sursa foto: theknotnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii