S-a dus vremea cand barbatii preferau femeile care sa nu puna mare accent pe cariera, ci pe cresterea copiilor. Independenta financiara pare sa conteze mai mult decat orice in alegerea partenerei, sustine un nou studiu efectuat in SUA, de singlesinamerica.com.

Un procent de 87% dintre barbatii care au luat parte la cercetare spun ca prefera sa iasa la o intalnire cu o femeie mai desteapta decat ei, independenta si cu o cariera de succes. Asadar, actorul George Clooney nu este singurul barbat care a fost cucerit de o femeie independenta, cu o cariera de succes!

Mai mult, tot de 87% dinte acestia sustin ca nu i-ar deranja nici ca partenera sa castige mai multi bani decat ei. In ceea ce priveste educatia, 43% dintre participantii la studiu spun ca isi doresc o femeie cu acelasi nivel de studii ca si ei, in timp ce 44% au spus ca nu ar iesi la o intalnire cu o persoana mai putin calificata.

Rezultatele sondajului au scos la iveala si ca domnii sunt gata sa iasa la intalnire cu o femeie care face primul pas, 90% dintre cei chestionati spunand acest lucru. Asadar, este timpul ca femeile sa lase timiditatea la o parte si sa iasa la vanatoare!

Sursa foto: womenshealthmag.com

  •   2015-02-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Natalia Nedelcu

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Da! Si barbatii sufera de depresie

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii