Dragoste

#viziuni cuplu #dorinte #relatie #profesie #cuplu

Afla ce fel de relatie isi doreste, in functie de profesia pe care o are

Exista o legatura puternica intre profesia pe care o avem si modul in care ne alegem partenerul de viata. Cel putin asta sugereaza un sondaj realizat prin intermediul aplicatiei de dating Clover, care a inclus chestionarea a 33.000 de persoane angajate in cele mai variate domenii.

Asadar, profesia influenteaza intr-o anumita masura tipul de relatii personale pe care le dorim, de la cele de prietenie, relatii de lunga durata si relatii fara obligatii, la cele de-o noapte, scrie adevarul.ro, care citeaza cercetarea.

Spre exemplu, psihologii, farmacistii, contabilii si asistentele se orienteaza, mai degraba, spre relatii de lunga durata, in timp ce actorii si inginerii prefera aventurile.

Jurnalistii, polististii, profesorii, lucratorii in domeniul constructiilor si publicitatii sau muzicienii, mai exact majoritatea covarsitoare a celor care utilizeaza site-ul da dating, s-au aratat interesati de relatii fara obligatii.

Isaac Raichyk, directorul general al Clover, pune atitudinea fata de relatie pe seama timpului liber de care avem parte sau nu in functie de domeniul profesional in care activam, dar si de veniturile obtinute.

Sursa foto: returnofkings.com

  •   2015-02-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Gabriela Jianu

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Ce te face sa-ti inseli partenerul?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii