Dragoste

#beneficii relatii la distanta #sfaturi cuplu # relatii la distanta #relatii #cuplu

Afla care sunt partile bune ale unei relatii la distanta

Relatiile la distanta sunt vazute adesea ca un chin indelung al inimilor indragostite si putini sunt cei care vad aspectele bune ale acestora. Iata cinci beneficii pe care le aduce o iubire care se traieste mai mult la telefon, prin scrisori pline de dor sau cu ajutorul internetului:

Inveti sa capeti incredere in partener

Cand esti departe de persoana iubita, poate fi greu sa iti tii gelozia in frau. Cand el/ea se afla la mii de kilometri departare, nu poti sa faci altceva decat sa ai incredere in spusele lui/ei si sa lasi deoparte starile de insecuritate. Ca sa castigati increderea unul altuia, cel mai bine este sa nu va ascundeti nimic, fie ca este vorba despre o iesire in club sau despre o iesire la film, cu amicii.

Inveti sa comunici foarte bine

Cheia unei relatii de succes este comunicarea, iar cand esti intr-o relatie la distanta, acesta este principalul aspect pe care se bazeaza. Fie ca vorbiti la telefon, prin intermediul emailul-ui sau prin mesaje, ceea ce faceti este sa comunicati, sa va spuneti pasurile si sentimentele. Sunt lucruri pe care, de multe ori, cuplurile care locuiesc impreuna uita sa le faca.

Creati multe amintiri memorabile

Fiecare clipa pe care o petreceti cand sunteti impreuna conteaza, de aceea depuneti mai mult efort decat cuplurile care se vad zi de zi ca totul sa iasa ca la carte. Nu conteaza ca este vorba de o dupa-amiaza la cumparaturi, de un concert sau de un concediu, voi faceti fiecare clipa de neuitat.

Devii mai rabdator

Rabdarea este o calitate care cu greu mai poate fi gasita in zilele noastre, cand totul pare ca se desfasoara pe repede inainte si cand zilele par din ce in ce mai scurte. Cand insa esti intr-o relatie la distanta, timpul curge parca altfel, caci te bucuri in liniste de fiecare conversatie pe care o ai cu persoana draga, recitesti lenevind la cafea un mail primit de la partener/a sau privesti o poza pe care tocmai ti-a trimis-o, minute in sir.

Ai mai mult timp pentru pasiunile tale

Un alt aspect pozitiv al unei relatii la distanta este acela ca iti ofera mult mai mult timp pentru tine. Sa investesti in pasiunile tale, de la sport, pana la citit sau o iesire cu prietenele nu inseamna ca iti "tradezi" partenerul, ci ca faci ceva pentru a fi o persoana mai fericita si mai implinita, pe care oricine si-o doreste alaturi.

Sursa foto: lifehack.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii