Dragoste

# intalnire romantica #prima intalnire #idei intalnire

8 idei grozave pentru o intalnire in aceasta vara

Vara are un potential urias in materie de intalniri. Foloseste-ti imaginatia si planifica niste iesiri impreuna cu persoana iubita. Diversifica programul obisnuit incercand ceva nou impreuna, in mijlocul naturii sau pe o terasa nou deschisa.

1 Intalnire la iarba verde: camping sau picnic

Ia o patura, cateva perne si un cos cu mancare si pune-le in masina. Invita-ti partenera sa mergeti la o plimbare si du-o intr-un parc sau intr-o zona amenajata pentru picnic sau camping. Alege un loc romantic si linistit, unde sa nu va deranjeze nimeni. O alta posibilitate este sa improvizezi un cort chiar in gradina casei. Afla unde poti merge din articolul Weekend la iarba verde.

2 Putin sport impreuna si multa distractie

Una dintre cele mai amuzante activitati de vara o reprezinta un sport practicat impreuna. Si pentru ca tot este vara, il loc sa transpirati intr-o sala de fitness, alegeti mai bine rolele. O raita prin parc va ajuta sa consumati calorii si va fi amuzanta pentru amandoi.

3 Masajul, in topul preferintelor pentru o intalnire incendiara

Toata lumea isi doreste un masaj de la persoana iubita. Pe terasa casei, pe plaja sau in alt spatiu intim, invita-ti partenerul sa se intinda si ofera-i un masaj de neuitat. Un stop de ulei aromat, cateva lumanari care plutesc pe apa, niste perne moi si o muzica in surdina completeaza decorul unei intalniri perfecte. Descopera 5 masaje erotice, perfecte pentru o noapte de dragoste.

4 O gustare savuroasa pe banca in parc

Daca varianta picnicului nu este posibila din diverse motive, mergi in parc cu partenera ta si cumpara cea mai buna si mai scumpa felie de tort, prajitura, placinta sau alt preparat de acest tip. Relaxati-va privind oamenii care trec, in timp ce ciuguliti din bucatica de prajitura cu ciocolata.

5 Joaca in apa

Planifica o zi intreaga la un parc acvatic din apropiere sau mergi cu persoana iubita la piscina unui hotel. Balacitul impreuna este amuzant si incitant, perfect pentru o zi torida de vara. Afla ce variante ai la dispozitie in capitala, in articolul Piscine in Bucuresti.

6 Preparate de vara pentru cuplu

Foloseste gheata, menta, ciocolata, fructele exotice si sampania pentru a face cateva preparate delicioase de vara, ideale pentru cupluri. Va puteti juca impreuna in bucatarie, incercand cocktailuri noi de vara sau preparate afrodisiace.

7
Jocuri pentru adulti

Cand ai cateva ore libere cu partenerul de viata, propune-i sa va jucati un joc pentru adulti. Poate fi orice, de la pocker pe dezbracate la preludiu cu costume. Afla mai multe din articolul Jocuri pentru indragostiti.

8 Dans si muzica

Una dintre cele mai bune idei pentru o intalnire de vara este sa mergeti sa dansati undeva. Nu conteaza cat de bine stiti pasii, ci felul in care te simti in bratele partenerului atunci cand dansati impreuna. Exista numeroase cluburi unde poti dansa tango, salsa si alte genuri populare. Ia-ti niste pantofi comozi si ofera-ti o seara de neuitat in compania persoanei iubite!

Sursa foto: pinoyteens.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului