Dragoste

#sotie #relatie de cuplu #relatie #relatie trecatoare

7 semne ca esti doar o jucarie si nu o viitoare sotie

Fereste-te de barbatul care vorbeste urat despre toate fostele sale, care se refera la ele ca fiind nebune, psihopate sau lipicioase. Numitorul comun in toata aceasta poveste? Chiar El.

1. Toate fostele sale sunt "cu probleme"

Fereste-te de barbatul care vorbeste urat despre toate fostele sale, care se refera la ele ca fiind nebune, psihopate sau lipicioase. Numitorul comun in toata aceasta poveste? Chiar El. Acest tip de barbat este fie un insingurat, fie nu si-a dorit niciodata ca relatia sa mearga.

2. Planuieste intalniri ultra-romantice

O cina la lumina lumanarilor, undeva la adapost de toata agitatia cotidiana, este intotdeauna o idee buna. Daca insa te duce intotdeauna in locuri izolate si indepartate inseamna ca ii e frica sa nu fie vazut de cineva in compania ta, posibil de alta femeie. In concluzie, data urmatoare cand te scoate in oras, sugereaza-i un restaurant aglomerat sau un bar popular din centrul orasului si incearca sa-i urmaresti reactiile.

Citeste continuarea pe Lyla.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului