Dragoste

#dragoste #familie #relatii # barbatul perfect #cum sa il cuceresti

7 lucruri care ii fac pe barbati sa fie doriti de femei

Gusturile femeilor in materie de barbati sunt foarte diferite. Totusi, exista cateva valori si calitati ale barbatilor care sunt privite la fel de femei. Iata cateva lucruri care ii fac pe barbati mult mai incitanti in fata reprezentantelor sexului frumos:

1. Vocea groasa

Un studiu realizat recent de oamenii de stiinta africani si publicat in "Proceedings of Royal Society B" a aratat ca barbatii cu vocea groasa incita femeile, acestea considerandu-i mult mai masculini si virili.

2. Blandetea in timpul sexului

Barbatii devin mult mai atractivi si sunt apreciati de femei in momentele in care incearca sa arate, in timpul partidelor amoaroase, ca le pasa mai mult de satisfactia partenerelor. Blandetea in timpul sexului este o calitate hot pentru orice femeie si face ca momentele sa devina mult mai fierbinti pentru ele.

3. Tatuajele

Desi acest aspect depinde de preferintele personale, foarte multe femei considera ca barbatii tatuati sunt mult mai atractivi, mai ales daca aceste desene sunt realizat pe antebrate, bicepsi sau spate.

4. Gatitul

Barbatii care stiu sa gateasca cel putin un fel de mancare sunt priviti de femei cu mult mai multa admiratie. Simplul gest de a se trezi dimineata surprinse cu o omleta si un pahar cu suc natural le copleseste pe femei.

5. Costumul

Imbracati la patru ace, intr-un costum sau chiar un smoking, barbatii devin irezistibili pentru orice femeie. Barbatii in costum sunt vazuti mult mai sexy de catre femeie,deoarece emana un charm si un sex-appeal uimitor.

6. Accentul

Accentul unor anumiti barbati le incita pe femei. In opinia multora dintre reprezentantele sexului frumos, barbatii cu o tonalitate a vocii diferita si cu un accent distinct sunt mult mai atractivi.

7. Pronuntarea numelui

Uneori, barbatii au puteri magice asupra femeilor. Banalul gest de a le pronunta numele complet, in situatii neasteptate le incita la maximum pe femei. Asadar, data viitoare cand vrei sa iti surprinzi partenera nu ezita sa o strigi pe nume. Un gest simplu, iti poate aduce o satisfactie de milioane.

Foto: girlsguideto.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare