Dragoste

#barbati #cadouri barbati #gesturi barbati #semnificatie cadouri

7 cadouri oferite de barbati si ce semnificatie au ele

Femeile petrec mult timp, mai ales la inceputul relatiilor de cuplu, incercand sa descifreze mesajele ascunse din spatele gesturilor partenerilor lor.

El prefera sa poarte camasi roz. Asta ce inseamna? Ca este confortabil cu sexualitatea lui sau este mai efeminat decat vrea sa lase impresia? Dupa ce ati vorbit seara de seara la telefon, doua seri la rand nu a dat niciun semn? Oare si-a pierdut interesul? El a cumparat iubitei un parfum. Este un cadou ales aleatoriu sau nu-i place parfumul ei? Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele intrebari pe care si le pun femeile cu privire la gesturile partenerilor lor. Chiar daca ele apreciaza gesturile frumoase si mai cu seama cadourile, totusi se intreaba ce vor ei alegerile facute in materie de cadouri. Iata sapte din cadourile oferite frecvent de barbati si care sunt mesajele ascunse in spatele lor.

1. Flori

Niciun barbat nu da gres cand ofera flori partenerei. Ce-i drept, depinde si de flori. Multe dintre romance asociaza, spre exemplu, garoafele cu florile ieftine pe care le ofereau profesoarelor. Insa un buchet foarte voluminos de garoafe sau garofite arata, intr-adevar, superb si vor fi apreciate la fel de mult cum ar fi oferirea unui trandafir drept cadou. Totusi, ce inseamna cand un barbat ofera flori partenerei lui?! Depinde de ocazia cu care le ofera. Spre exemplu, un barbat care ofera cate o floare la primele intalniri cu femeie pe care incearca sa o cucereasca este nerabdator sa puna efectiv mana pe ea. Daca un barbat ofera mereu flori de ziua partenerei ei, se prea poate ca el sa fie total lipsit de creativitate sau de bani. Pe de alta parte, un barbat care vine acasa cu cate o floare, ocazional, fara a marca un moment special, este pur si simplu atent si iubitor cu partenera lui. Practic, asta reprezinta florile: un gest simplu prin care el arata ca s-a gandit cu drag la ea.

2. Bomboane

Daca bomboanele sunt oferite de Sfantul Valentin este clar ca barbatul vrea, pur si simplu, sa scape de obligatie sau ca efectiv nu a stiut ce sa cumpere asa ca a intrat in primul magazin aflat in drum spre casa si a luat o cutie de bomboane. Pe de alta parte, oferirea bomboanelor drept cadou poate fi si o declaratie ascunsa a barbatului care incearca astfel sa-i transmita iubitei sale ca o place asa cum este, ca o considera atragatoare si ca nu are absolut nimic impotriva daca mananca impreuna bomboanele seara.

3. Bijuterii

Un barbat care cumpara unei femei o bijuterie arata ca este implicat in relatia pe care o are cu ea. O bijuterie drept cadoul denota angajamentul puternic al barbatului fata de partenera sa.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare