Dragoste

#cuplu #partener #relatie #sinceritate partener

6 trucuri sa iti cunosti partenerul cu adevarat. Este demn de increderea ta?

Abia ai ajuns sa il cunosti si esti in stare sa ii pui lumea la picioare, insa poti spune cu siguranta ca noul tau partener iti merita increderea acordata? Iata cateva cai usoare prin care te poti lamuri cine este cu adevarat!
Abia ai ajuns sa il cunosti si esti in stare sa ii pui lumea la picioare, insa poti spune cu siguranta ca noul tau partener iti merita increderea acordata? Iata cateva cai usoare prin care te poti lamuri cine este cu adevarat!

1. Analizeaza-i viata

Acorda putina atentie vietii lui personale sau profesionale si iti vei da seama cu ce tip de barbat ai de-a face. Relatiile de prietenie sau profesionale de lunga durata din viata lui ar trebui sa iti spuna daca a reusit sa castige increderea altor persoane. In cazul in care nu are macar un prieten apropiat, iar viata lui profesionala se bazeaza pe principiul "Azi aici, maine in Focsani!", ai motive intemeiate sa te indoiesti de el.

2. Observa-i comportamentul

Vorbele pot fi inselatoare, insa comportamentul sau iti va spune multe despre el. Tine-l sub observatie si vezi cat respect acorda altor persoane din viata lui. Vezi cat de barfitor este, pentru a-ti da seama cat de sincer este cu cei din jur. Daca ti-a impartasit secretele intime ale prietenilor sai si pare ca ii judeca aspru, este posibil ca si intimitatile pe care i le impartasesti tu sa ajunga rapid la urechile altora.

3. Cat de mult exagereaza?

Daca ti-a spus deja cateva povesti mai putin credibile, cum ca firma a fost salvata de la faliment gratie interventiei lui, de pilda, probabil ca obisnuieste sa deformeze adevarul. Da-i de inteles ca ii pui la indoiala exagerarile si vezi cum reactioneaza: daca nu renunta la minciuni, este posibil sa ii apartina firii.

4. Verifica-i povestile

Verifica la orice pas consistenta povestilor lui, adresandu-i intrebari capcana. Pentru a tine pasul cu povestile inventate, el trebuie sa depuna foarte mari eforturi, lucru pe care il vei sesiza imediat.

5. Recunoaste-i minciunile

Concentreaza-te pe raspunsurile lui, ele te ajuta sa vezi daca este cu adevarat o persoana sincera. Daca iti raspunde prea elaborat la cele mai simple intrebari sau chiar cu alte intrebari, inseamna ca te minte fatis. Un semn al onestitatii ar fi sa iti raspunda direct si simplu la intrebari, cu spontaneitatea unui om sincer.

6. Urmareste-i secretele

Sunt momente in care se ascunde de tine? Iti da senzatia ca are secrete numeroase? Incearca sa dezlegi acest mister inainte de a-i acorda increderea ta. Pot fi simple secrete nevinovate sau ai putea avea un soc puternic la ce vei descoperi in viata lui. Oricum, este un risc pe care trebuie sa ti-l asumi pentru a-l cunoaste cat mai bine!

Sursa foto: jobtrakr.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare