Dragoste

#dragoste #loialitate #matrimoniale #sentimente.ro #dating online

6 semne ca este un barbat loial

Exista multe semne care iti arata ca un barbat este predispus infidelitatilor, dar exista si unele importante care iti confirma faptul ca partenerul tau este un barbat loial. Uneori primele semne apar chiar din prima clipa cand il intalnesti sau cand ii citesti profilul pe un site de intalniri online. Afla cele mai importante 6 semne care iti arata ca este un barbat loial.


Respecta femeile


Un barbat care respecta femeile in general poate fi un partener mai de incredere si poate ceva mai greu tentatiilor. Cere-i detalii despre mama si alte femei importante din viata lui, fie fata in fata, fie in mesaje pe site-ul de intalniri online pentru a vedea ce atitudine are fata de femei.


Isi pastreaza promisiunile


Un barbat care face tot posibilul sa-si respecte promisiunile este un barbat onorabil, ce nu te va insela cu usurinta. Cand isi respecta cuvantul dat, chiar si cand e vorba de intalniri online, inainte sa-l cunosti fata in fata, poti conta pe el.

Citeste continuarea articolului AICI!


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului