Dragoste

#relatie de cuplu #cuplu #relatie #femeia perfecta

6 semne ca este femeia perfecta

Printre cele mai dificile lucruri in viata se numara gasirea partenerului ideal. Uneori, oamenii trec prin nenumarate relatii pentru a-si gasi jumatatea, alaturi de care sa isi cladeasca un viitor si sa isi faca planuri indraznete. Iata cateva dintre indiciile care te asigura ca iubita ta este facuta pentru tine!


Simti ca poti avea incredere in ea


Probabil ai trecut si tu printr-o relatie in care simteai ca ea iti ascunde ceva, ca se fereste de tine, ca te exclude in anumite situatii sau pur si simplu ca face anumite lucruri pe ascuns. Daca iubita ta actuala te face sa ai incredere in ea, daca este transparenta in privinta gesturilor, actiunilor si sentimentelor sale, cu siguranta este persoana ideala pentru tine.

In mod evident, datoria ta este sa o recompensezi cu aceeasi moneda, astfel incat sentimentul de incredere sa fie permanent.


Renunta la anumite lucruri pentru tine


Trebuia sa plece la o petrecere alaturi de prietenele ei, insa a preferat sa stea cu tine intr-o zi in care te simteai rau? In mod cert te iubeste foarte mult. Femeia care face un astfel de gest isi dovedeste loialitatea si implicarea in relatie, dar mai ales iti demonstreaza ca poate fi partenera ta de cursa lunga.


Te face sa te simti special


Iti face mici surprize, iti prepara mancarea ta preferata cel putin o data la doua saptamani, iti aduce micul dejun la pat si isi lasa biletele de dragoste prin casa? Toate aceste gesturi ar putea sa para puerile la prima vedere, dar cu siguranta nu sunt multe femei care ar face aceste lucruri pentru partenerii lor.

Ea vrea sa iti arate ca esti un tip special, iar tu ar trebui sa apreciezi acest lucru, sa intelegi ca este facuta pentru tine, dar mai ales sa o rasplatesti cu aceleasi gesturi frumoase.


Te ajuta sa fii un om mai bun


Te motiveaza sa iti indeplinesti toate visurile, incearca sa faca tot posibilul pentru ca tu sa te dezvolti si sa devii un om mai bun, mai puternic, mai independent. Daca ai un plan de viitor si ea se gandeste la modalitati simple si la sfaturi utile prin care tu poti ajunge acolo unde ti-ai propus, in mod cert iubita ta actuala este femeia potrivita pentru tine.


Va potriviti perfect


Tu incepi o fraza, iar ea o continua? Va ganditi mereu la aceleasi lucruri? Planurile voastre de viitor sunt similare si visati la aceleasi lucruri? Gandeste-te de cate ori ai trait aceasta senzatia cu o fosta iubita si daca nu cumva ea este singura cu care ai atat de multe lucruri in comun.


Te iubeste pentru ceea ce esti


Nu incearca sa te schimbe, ci doar sa scoata la suprafata cele mai bune si frumoase caracteristici ale tale? O femeie care te iubeste pentru ceea ce esti, in mod cert este o femeie care te va face fericit tot restul vietii.

In momentul in care gasesti o femeie care se incadreaza in descrierea mai sus, nu ezita sa incerci sa faci tot posibilul pentru a o tine langa tine. Arata-i ca o iubesti si raspunde-i la toate gesturile cu unele si mai marete, astfel incat sa pui primele caramizi stabile la temelia viitorului vostru impreuna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului