Dragoste

#dragoste #partener #relatie #descoperire partener

6 lucruri pe care nu le stiai despre barbatul de langa tine

Credeai ca stii totul despre iubitul tau? Il cunosti de foarte mult timp, insa stiai ca se mai uita dupa alte femei sau ca iti foloseste produsele cosmetice? Afla mai jos si alte lucruri pe care probabil nu le stiai despre iubitul tau!


1. Nu le povesteste prietenilor despre tine

Nu te panica! Lucrurile nu stau atat de rau pe cat crezi. In primul rand, trebuie sa stii ca femeile sunt campioane la secretomanie atunci cand vine vorba de relatiile pe care le au. Din dorinta de a-si proteja relatia, barbatii nu ofera prea multe detalii despre persoana speciala din viata lor. In schimb, le place sa se laude cu excapadele amoroase din trecut care nu au insemnat nimic nici atunci.


2. Nu ii place pe toti prietenii tai

Cel mai probabil, iubitul tau are cateva preferinte in grupul tau de prieteni, insa nu te astepta sa iti spuna direct care sunt adevaratele sale sentimente in privinta tuturor prietenilor. Nici nu trebuie sa ii placa pe toti prietenii tai, ci doar sa le tolereze prezenta fiind amabil si politicos.


3. Uneori foloseste produsele tale cosmetice

Poate ca nu stiai acest lucru, insa iubitul tau iti foloseste uneori produsele cosmetice. De cele mai multe ori le foloseste deoarece produsele sale s-au terminat sau pur si simplu este atras de aromele placute ale samponului sau gelului tau de dus.


4. Se uita dupa alte femei

Barbatilor le place sa se uite dupa femei frumoase, la fel cum si femeile sunt innebunite dupa filmele cu Brad Pitt. Nu inseamna insa ca iubitul tau nu te mai iubeste, nu te mai gaseste atragatoare sau ca isi doreste o viata alaturi de chelnerita focoasa de la restaurant sau de colega frumusica de la serviciu. Pur si simplu, privirile ii sunt atrase de femeile frumoase si ii place sa le admire.


5. Se masturbeaza mai mult decat crezi

Indiferent de cat de des faceti sex, iubitul tau va avea si momentele sale de intimitate. Nu este insa un lucru negativ si nu inseamna ca nu mai este atras de tine. Este doar ceva ce ii face placere si pe care, sa fim sincere, o facea cu mult inainte de a te cunoaste.


6. Vrea sa se casatoreasca la un moment dat

Majoritatea barbatilor isi doresc sa se casatoreasca, insa doar la momentul potrivit. Nu toti barbatii sunt burlaci convinsi, insa cei mai multi amana momentul in care vor ajunge la altar, deoarece isi doresc sa se bucure cat mai mult timp de "libertate". In plus, foarte multi barbati isi doresc mai intai o cariera sau o situatie financiara satisfacatoare.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare