Dragoste

#pasiune cuplu #pasiune #trucuri #relatie de cuplu #casnicie #mentinere pasiune

5 trucuri picante pentru a mentine vie pasiunea in casnicie

O multime de cupluri isi imagineaza ca dupa casatorie viata devine plictisitoare, iar pasiunea se stinge. E adevarat ca odata ce intervine rutina in cuplu lucrurile nu mai stau chiar ca la inceput. Insa nu e motiv de panica! Exista o multime de trucuri prin care poti pastra aprinsa flacara pasiunii chiar si dupa ani buni de mariaj.

Casatoria iti poate aduce linistea si confortul pe care ti l-ai dorit. Iti place sa te ghemuiesti seara de seara in pat langa sotul tau si sa vizionati impreuna emisiunile preferate sau sa poti conta pe el ca va pune lucrurile la spalat in timp ce tu pregatesti cina ori te ocupi de cei mici.

Cu siguranta ca odata cu venirea pe lume a copiilor intimitatea a avut de suferit, iar viata sexuala nu mai este la fel de activa. Iata insa 5 moduri in care iti poti condimenta viata de cuplu astfel incat sa te simti mereu ca intr-o perpetua adolescenta:

1. Uitati-va la filme erotice impreuna. Apoi, puneti in practica ce ati vizionat. Filmele sexy sunt incitante, iar scenele erotice pot fi startul unui preludiu perfect. Nu va jenati sa vizionati astfel de productii.

2. Beti-va impreuna cafeaua de dimineata. E clar ca atunci cand in familie apar copiii, totul graviteaza in jurul lor. Dimineata, le pregatesti micul dejun, pachetele pentru scoala, ai grija sa fie imbracati cum trebuie, iar de partenerul tau ai uitat complet. Faceti-va timp 15 minute sa beti o cafea impreuna dupa ce lucrurile s-au linistit. Aveti timp sa discutati, sa puneti la punct lucruri, iar la final si de un sarut.

3. Dansati un blues. Nu iti trebuie niciun motiv anume pentru a-ti invita partenerul la dans. Pur si simplu, pe neasteptate, porneste muzica si ia-l la dans. I se va parea un joc erotic foarte interesant, iar imbratisarea si atingerea dintre voi ii va trezi dorinte ascunse.

4. Trimiteti-va mesaje. Un SMS in timpul zilei in care sa ii spui cat de mult il iubesti sau un mesaj pe chat cu tenta erotica este un adevarat preludiu pentru o seara de vis in dormitor.

5. Bucurati-va de sexul rapid. Nu e o gluma! Pur si simplu e vorba despre momente de intimitate desfasurate "pe repede inainte". De genul: aici si acum! Fara preludii prelungite. Ce daca e miezul zilei si v-ati apucat de curatenie generala in casa? Treci pe langa el si mangaie-l subtil pe spate sau saruta-i ceafa. Va fi surprins si de aici pana la o partida de sex pasional nu e decat un pas!

Sursa foto: dateandromance.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului